MALATYA TAKLACILARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan malatyalıcem44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
malatyataklacisi.tr.gg
Ad Soyad
Cem Kavukcu
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0062.webp
    Fotoğraf-0062.webp
    45.7 KB · Görüntüleme: 1,570
  • Fotoğraf-0063.webp
    Fotoğraf-0063.webp
    38.6 KB · Görüntüleme: 1,625
  • Fotoğraf-0065.webp
    Fotoğraf-0065.webp
    19.7 KB · Görüntüleme: 1,680
slm kuşların çok güzel allah nazardan saklasın ben bu kuşları kostüm olarak biliyordum oyun yapıyolar mı :ne: :ne: :ne: bol yavru yumurta alman dilegiyle..

SAYGILAR

UFUK NEŞE.....

maşallah çok güzeller allah saglıkla huzurla beslemeyi nasip etsin

Kardeş KuşLarın Çok GüzeLDe Neden HepSi uZun PaçaLı?Yoksa MalatYanın KuşLarı UZun PaçaLımıdırLar (:

sevgılı hemserım böyle bır fotograf hıç guzel olmamıs kömesın kapı aralıgında cekılen fotograf bana göre ne sana nede dünyanın en güzel kuşları olan malatya kuşunun güzelliğini ortaya çıkaramamışsın.
Cürretimi ltf mazur gör malatya güvercini paçaları kesilmemiş rengi ne olursa olsun bir kuşun arka fon kısmının düz renk olması ve tek çelildiğinde muhteşem bir görüntü olıur. Bizde sayende çıktı alırızda evimizin duvarına tablo olarak asar, hasret gideririz.

ANTALYADAN KERNEKLİ TUNCAY

Sevgili Malatyalı Hemşerilerim,

Yıllardır malatyaya ve kernek e hasretim.Gerek zamanım gerekse işim nedeni ile malatya kuşlarını besliyemiyorum.mALATYA kuşlarını gördükçe içim sızlıyor.Şunu çok iyi bilinki dünyanın en güzel kuşu malatya kuşlarıdır.

Dünyanın dört bir tarafında internet vesilesi ile görüyorum ve izliyorum.Fakat görüyorum ve duyuyorumki bu kadar güzel kuşların kadrini ve kıymetini bilmiyorusnuz.
Nedenine gelince urfa kuşunu ,siverek kuşlarını,adıyaman kuşlarını kümeslerinize sokup, kirletiyorusnuz.Hiçbir urfalı ve siverekli,sivaslı sizin kuşlarınızı beğenmiyor.Peki siz neden diğer vilayetin kuşlarını besliyorsunuz?
Gönül isterdiki, kendi ırkınızın en güzelini besleyip,kendi aranızda en güzel kuşu üretmek ve arkadaşlarınız arasında birbirinize damızlık verip ırkınızı arılaştırınız.

Bu yazdıklarımdan dolayı bana kırılmamışsınızdır.Bir dernek altında toplanıp,daha iyi nesiller hem kuş hemde üretici arkadaşlar yetiştiriniz.
Kernekten Sebahattine,Gözeneli Zekiye,Cumaliye,Engine ve isimlerini hatırlayamadığım birçok kuşcu arkadaşlarıma en derin saygı ve sevgilerimi iletirim.

KERNEKLİ TUNCAY DEVECEL

Geri