malatyalar kendi kuşlarım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler

Re: malatyalar

abicim bi yanlışın var bunlar malatya değildir bunlar iran güvercinleridir sadece iranda beslenir

ve dikkat edersen bu kuşların sadece kanadında renk olur

malatyalıcem44' Alıntı:
abicim bi yanlışın var bunlar malatya değildir bunlar iran güvercinleridir sadece iranda beslenir
bunlar malatya nın ta kendisi

malatyalıcem44' Alıntı:
ve dikkat edersen bu kuşların sadece kanadında renk olur
bunlar kendi anne baba ve yavrularım özmü az dişi malatya erkek demkeş var ise sen erkek malatya lazım sen onu gönder

arkadaş bunlar iran malatyalılardan daha iyi bilemezsin

axi44' Alıntı:
arkadaş bunlar iran malatyalılardan daha iyi bilemezsin
helalinden 1 çift malatya hediye etmek isteyen sendin illa malatya yaya mı gelmek gerekiyor otobüs fiması ile gönder hem böylelikle malatya kuşunuda öğrenmiş olurum.

ankara mamakdan bol paçalı resimlerdeki kuşlarda bana ait alıntı dediklerim hariç onlardamı iran kuşu malatya ve demkeşden çıkan yavrularım ayrıca iranda değil türkiye'nin başkenti ankara'da besliyorum

bu kuşların oyunları nasıl acaba ? görüntü olarak gerçekten güzeller ama bence saf birer malatya değiller. yanlış anlaşılmasın.

hayır abi sen resimleri değiştirmişsin ilk resimdekiler irandı ve onlar alıntıydı

işte ilk bu resimleri koydunuz

Ekli dosyalar

• ranhamedan2xw1[1].webp
    ranhamedan2xw1[1].webp
    122.7 KB · Görüntüleme: 1,085
  • ranhamedan4ya1[1].webp
    ranhamedan4ya1[1].webp
    105.2 KB · Görüntüleme: 1,078
bunların malatya ile uzaktan yakından alakası yoktur bunlar iranda beslenir google yazdınızmı görürsünüz

merhabalar, malatya ıle ıran arasında ben bır fark goremedım nedır acaba ayırt edıcı farkları?

Sanırım renk yapıları. İran kuşlarının sadece kanatları renkli. Ama malatyalar değişik.

abicim bunlar iran hamedan güvercinleridir bunlar yüksek uçucudur malatya gibi taklacı değldir ve bu kuşların sadece kanatlarında ren olur başka yerlerinde renk olmaz aslında tip olarak çok benziyorlar iran güvercinleri hakkında zaten sitemizde de birçok resimler var.

MALATYA VE İRAN ÇOK BENZİYORLAR AMA ASLINDA ÇOK FARK VAR

Ekli dosyalar

• ranhamedan2xw1[1].webp
    ranhamedan2xw1[1].webp
    122.7 KB · Görüntüleme: 1,097
  • Photo-0179.webp
    Photo-0179.webp
    156.1 KB · Görüntüleme: 1,114
sitemiz de iran güvercinleri hakkında bol bol resimler var ve internetten de bu kuşlar hakkın da bilgi alabilirsiniz max 1 kardeşimiz bu konuda ilk resminde bu resimlerden koymuştu sonra düzeltti.

ilgi ve alakanız için tşk ederim.halen bir fark elde etmek zor.sadece kanatlarda benekler var bu kadar ayırıcı bir özelliği fark etmen büyük bir başarı ama resimlerde sarı olanlarda yok gibi onları nasıl ayırt edeceğiz.neyse kendi kuşlarımın dışında malatya bölümüne paylaşım yapmayacağım.zaten ilgi alanım form süs kuşu özellikle buhara herkeze bolllll yavrular.

performanslar farklı örneğin iran güvercini taklacı değildir yüksek uçucudur malatya ise taklacıdır

cem merhaba,

bugun senden cevap beklıyorum msn e gırdın o ara ısım vardı yazmadm, bana haber ver bende ona gore karar verıcem

kardeş bunlar saf mallatya iran paçasız besler biz tatvanlıyız iran paçasızı beslemiş adamız

iran yüksek uçucuları ile malatya taklacı güvercini arasında dünyalar kadar fark var aynı kategoriye sokmak imkansız.Her yönden farklıdırlar.
iranian hıgh flyers(iran yüksek uçucularıyla ilgili birçok paylaşımda bulundum diye hatırlıyorum.
Zaten ilk bakışta tip olarak bile kendilerini belli ediyorlar.

ya güzel kardeslerım max1 in ilanlarını ve kusları hakkındakı yazılarını takıp edıyorum uretmıssın kusları ama elınde olan kuslara ne ad vereceğini sasmıssın acıkcası ya demkeslen malatya kırması(bozması) demek dururken yok demkes yok malatya diye Allahtan 1 çiftten üreme yoksa isiniz iş ti sizin yok su bu diye ne yapacağınızı bilemeyeceksınız satayım diyorum sana sen milletten hediye diyorsun kusura bakma ama kolay kolay kımse hedıye kus gondermez.Herkesın malı kıymetlıdır.Hemde belkı aynı sehırde olsan belkı gozune gelmez ama yollamadakı problemlerı yasarsan kus ıcın ıstenılen paranın az olduğunu bıle dusunursunuz.yanı hediye edecek cok zor.Kuslara en yakısacak ısım malatya ıle demkes bozması demenızdır.Saygılar

gerçektende adlarını bir türlü koyamadım.demkeşmi yoksa malatyamı.ama arada çok fark var.bunlar kesinlikle kırma.demkeş ötücü ve uçmayan malatya taklacı ve uçuçu demkeş yarım paça malatya tam bol paça aslında her ikiside görüntü olarak harikalar.ama yavrularım maalesef melez.kimseden bedava yada inanın hediye istemedim.dişi malatya ya erkek temin edildi.demkeş erkek boşa çıktı.kendi cinsinde bir dişi demkeş kısa zamanda bulamaz isem erkek demkeşi ya takas yada satmayı düşünüyorum.gördüğünüz gibi kimse demkeşi benden bedavaya almamış olacak.anlatmak istediğim erker malatya yı da bedavaya almamış olmamdır.inşallah kimseyi üzmemişimdir.yorumlarınız için herkeze çok teşekkür ederim.bol yavrular almanız dileği ile

benimkilerinkini çekip koymayı düşünüyorum ama benimkilerde iran olmasın ama benimkiler takla atıyor

yok abi ben sadece iran ın bir cins kuşları bizim malatya kuşlarına çok benziyorlar hatta sitemizde mevcut iran güvercinleri bölümünde bakarsanız ama farklı kuşlar tip olarak benzerlikleri var sadece

SLM KONUYU AÇAN ARKADAŞIMIZIN KUŞLARI MALATYA KUŞU DEĞİLDİR:?KENDİSİ ÖYLE BİLİYOR OLABİLİR SAYGI DUYARIM. İRAN KUŞLARI OLARAK NİTELENDİRİLEN RESİMDEKİ KUŞLAR İSE EVET İRANDAKİ PAÇALI KUŞLARDIR FAKAT MALATYA KUŞLARI İLE AYNIDIRLAR:? MALATYALI ARKADAŞLARIM ŞİMDİ BU KUŞLARIN AYNISI MALATYA DA YOKMU:? VAR .BU RENKTE OLANLARA KALKANLI DENMİYORMU DENİYOR:? BU KUŞALAR TÜRKLERDEKİ GİBİ KUŞLARI KIRMAK YENİ NESİL YAPMAK GİBİ BİR İSTEĞİ OLMAYAN KİŞİLER YANİ İRANLILAR TARAFINDAN BESLENDİĞİNDEN SADECE ORJİNAL HALLERİNİ BİRAZ DAHA KUHAFAZA EDEBİLMİŞLER FARKI ODUR.ARADA BİR KAÇ RENK KAYBOLMUŞ OLABİLİR MALATYALARIMIZDA NORMALDİR:)) KIRA KIRA YIK OLUYOR YENİNESİL YAPACAM DERKEN. OLAY BUDUR O İRAN KUŞLARININ RESMİNDEKİ ÇOĞU KUŞ MALATYADA Kİ KUŞÇULARDA MEVCUTTUR.

GÜVERCİNSEVER' Alıntı:
SLM KONUYU AÇAN ARKADAŞIMIZIN KUŞLARI MALATYA KUŞU DEĞİLDİR:?KENDİSİ ÖYLE BİLİYOR OLABİLİR SAYGI DUYARIM. İRAN KUŞLARI OLARAK NİTELENDİRİLEN RESİMDEKİ KUŞLAR İSE EVET İRANDAKİ PAÇALI KUŞLARDIR FAKAT MALATYA KUŞLARI İLE AYNIDIRLAR:? MALATYALI ARKADAŞLARIM ŞİMDİ BU KUŞLARIN AYNISI MALATYA DA YOKMU:? VAR .BU RENKTE OLANLARA KALKANLI DENMİYORMU DENİYOR:? BU KUŞALAR TÜRKLERDEKİ GİBİ KUŞLARI KIRMAK YENİ NESİL YAPMAK GİBİ BİR İSTEĞİ OLMAYAN KİŞİLER YANİ İRANLILAR TARAFINDAN BESLENDİĞİNDEN SADECE ORJİNAL HALLERİNİ BİRAZ DAHA KUHAFAZA EDEBİLMİŞLER FARKI ODUR.ARADA BİR KAÇ RENK KAYBOLMUŞ OLABİLİR MALATYALARIMIZDA NORMALDİR:)) KIRA KIRA YIK OLUYOR YENİNESİL YAPACAM DERKEN. OLAY BUDUR O İRAN KUŞLARININ RESMİNDEKİ ÇOĞU KUŞ MALATYADA Kİ KUŞÇULARDA MEVCUTTUR.

ne alakası var kardeşim malatya ile kuşlar aynı değiller malatya taklacı kuşdur iranlar taklacı değil birker aynı olduğunu ispatlarmısın?

slm kuşlar malatyamı iranmı bilmiorum ama renkleri güsel kostüm için önem verenler için güsel bir kuş ALLAH sahibine bağışlasın

bence bunlar iran ile malatya kırması çünkü her iki türede çok benziolar.

Geri