malinuam nezaman ötecek?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hasant
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

hasant

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hasan tuna
Meslek
bilgisayar programcılığı
İlgi Alanı
merhaba arkadaşlar. siteye yeni üye oldum. ve hemen sorayım dedim. bende bir adet malinua cinsi kanarya var. daha 8 aylık. alalı bir hafta bile olmadı. sabah tan yeri ağırırken ve akşam saatlerinde bülbül ötüm kayıtlarını dinletiyorum. acaba nezaman güzel güzel ötmeye başlayacak. bilen biri cevaplarsa çok sevinirim. şuan sadece hızlı hızlı vırrrrr diye sesler çıkartıyor ve sonunda da viyuvvvv diye alçalarak bitiyor sesi.

Canım kardeşim burası güvercin bölümü çoğu kardeşimiz kanarya,florya ,saka ve benzeri konularda fazla bilgili değildir ve bilenlerde yeni işten geldikleri için daha bilgisayarlarını açmamışlardır sana benim gibi mutlaka cevap vereceklerdir sen biraz hazır mama nijer ve kenevir koy kuşun yemliğine ve sitedeki ötücü kuşlar bölümüne gir daha bilgili olursun saygılarımla.

gencoahmet' Alıntı:
Canım kardeşim burası güvercin bölümü çoğu kardeşimiz kanarya,florya ,saka ve benzeri konularda fazla bilgili değildir ve bilenlerde yeni işten geldikleri için daha bilgisayarlarını açmamışlardır sana benim gibi mutlaka cevap vereceklerdir sen biraz hazır mama nijer ve kenevir koy kuşun yemliğine ve sitedeki ötücü kuşlar bölümüne gir daha bilgili olursun saygılarımla.

peki ben beklerim onları sorun değil kardeş. yemi kumu hepsini eksiksiz veriyorum. bugün yumurtalı mamasını da yaptım. onu yiyor şuan hatta :))

Öncelık guzel bısıyle ugrasıyorsun abım benım yasım sen den kucuk ama kanaryadan anlarım suan sen yanlıs yon tem uyguluyorsun 8 aylık kusa bulbul dınlettrıp otmesını beklıyor cok yanlıs bulbul otmesı ıcın yumurtaday ken dınletmen lazımdı kus yumurtadan cıkıncada bırakmıycaksın dınletmeyı kusun babasını ayıracaksın. kanar ya otumunu hıc duymaması gerekır gerekırse kusun babasını baska bırıne ver .6 aylıkken kus hafıften hıtt hıtt gırr lamaya baslaması lazım .egerkı yapmıyorsa kus ta kabılıyet yoktur :) Su an aldıgın kanaryanın erkek oldugundan emın mısın . ve dınleteceksende bu saatten sonra kanar ya dınlet .daha fazla bılgı almak ıstersen ozelden yazabılırsın

Geri