Malkara'dan bir kuşçu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan odacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

odacı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Haldun Başkütük
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Köpekler
herkese selam.Dönek besliyorum.İyi paylaşımlar.

eyvallah. hoş geldiniz. sizinde paylaşımlarınınızı bekliyoruz.

Aramıza HOŞGELDİNİZ.isminizle beraber kendinizi daha detaylı bi şekilde tanıtırsanız sevinirim.bide şu malkara neresi oluyor?

Tekirdağın bir ilçesi,tekirdağ ve keşan arasında 25.000 nüfuslu bir yerdir Malkara %99 dönek bakılmaktadır.

Aramıza hoşgeldiniz.sizin oralarda sanırım makaracı olan trakya yerlileride besleniyordur.Paylaşımlarınızı bekliyoruz.

bakın sitemizin bir faydası daha corafya bilgimiz artıyor.güvercin dışında şeyler öğreniyoruz malkara mesela :D
:) osman bey aydınlattığınız için çok sağolun.

Sevgili malkaralı kuşçu arkadaşlar:

Malkarada bir fenci Kemalin kuşlara bakıyorsunuz.

lütfen abartmayalım.

SAYGILAR BİZDEN :ckmk:

AMASYA GÜVERCİN KÜLTÜRÜ DERNEĞİ

malkaralı kuşçu arkadaşlara sevgilerle aramıza hoş geldin malkaralı arkadaş

çavuşköylü' Alıntı:

lütfen abartmayalım.

Fenci kemalden sonra daha birsürü adam gibi kus bakan var ama fenci kemalin kusları bişeye deişilmes iyi gnler

Srcn_Atlgn' Alıntı:
çavuşköylü' Alıntı:

lütfen abartmayalım.

Fenci kemalden sonra daha birsürü adam gibi kus bakan var ama fenci kemalin kusları bişeye deişilmes iyi gnler

SEVGİLİ ÇAVUŞ KÖYLÜ KARDEŞİM SEN NE BESLİYORSUN ACABA BEN MALKARADAN İTFAİYECİ FENCİ KEMAL DÖNEN KUŞUN VARSA HABER VER NERDE BESLİYOR VE UÇURUYORSAN GELİP İZLEYELİM :oley: BENİM 30 SENELİK BİR MAZİM VAR BU DÖNEKÇİLİKTE VE DEVAMLI YÜKSELEN BİR ÇITAM SENİN KUŞLARINI NEREDEN EDİNDİN MERAK EDİYORUM EĞER MALKARADA BESLİYORSAN GELİP SENİN DÖNEKLERİNİ DE SEYRETMEK İSTERİM, YOK HER NERDE UÇURUYORSAN:ckmk: BEN BİR DİŞİME TEKİRDAĞA BİR GANYAN BAYİĞİ AÇTIRDIM SÜLEYMAN AKDI BEYE. NEYİN VARSA GİDER, HAVADA KONUŞURUZ :tamam: :haha: :haha:

S.A BEN MALKARADAN (FENCİ) İTFAİYECİ KEMAL İZER DÖNEK KUŞU BESLİYOR VE YETİŞTİRİYORUM TÜM SİTEDEKİ ARKADAŞLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM BENDE BİR MALKARALI OLARAK ARANIZA KATILDIM GÜZEL, TATLI ,SAYGILI, SEVİYELİ, PAYLAŞIMLAR DİLİYORUM ALLAH İNSANA HARE ZAMAN EMEĞİNİN KARŞILIĞINI VERİR
SAYGILAR SEVGİLER SELAMLAR
MALKARA GÜVERCİN YETİŞTİRİCİLER
DERNEĞİ BAŞKANI
KEMAL İZER

Geri