Malkaranın dönekleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan odacı
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 10K

odacı

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Haldun Başkütük
Meslek
Muhasebe
İlgi Alanı
Köpekler

Sevgili Odacı Adınızı Yaşınızı Söylerseniz Sevinirim.

Kuşların Buradan Görüldüğü Kadarıyla Samimi Olarak Çok Güzeller. Maşallahı Var. Allah Nazardan Saklasın. Havada nasıllar bilgi verirmisiniz...

adım Haldun Yaş:37 kayda değer kuşlarımız var.Geçen nisanda atlattığımız hastalıktan sonra yeni yeni toparlanmaya çalışıyoruz.

Hastalık Demişsiniz Ne Tür Bir Hastalıktı. Maşallah Kuşlar Şu Anda Tamamen Atlatmışlar GüzelGörünüyorlar.
İnşallah Bir Daha Başınıza Böyle Birşey Gelmez.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Merhaba Sevgili haldun Abi Eğer Elinde Sağlam Temiz Kesme Kostüme Sahip Mavi Akbaşın Varsa Çift Olarak Kan Değiştirmek İçin Düşünüyorum.

Cevabın İçin Şimdiden Teşekkürler.

kardeş bu kuşlar havada nasıl bu konuda hiç bilgi vermemişsin sarayköyden kuşcu adnan saygılar

Adnan Bey Kuşlarımızın performansları gayet iyi ama daha iyisi için uğraşıyoruz.

hüseyin bey ileri doğru tabiki olur.Maviler çok sağlam kandır.görüşürüz.Paylaşıma önem verenlerdenim.

Hüseyin bey sizin kuşlarınızın resimlerini göremedim sitede.Başka bir sitede görmüştüm.Çok güzel arap(Karabaska)
soylarınız vardı.Elinizde o soydan kuşlar var mı daha.Bilgi verirmisiniz.Bizim burda o tür kuşlar yok.

Kara baskalar vardı Akbaşlardan ama malesef şu anda dönek olarak bir çift kuşum kaldı geçen yıldan beri bir tek kuş yüzünden hastalıktan kurtulamamıştım. Çok fazla kuş kaybettim.

Ben şu sizin resimlerdeki kuşlarınızın Siya h akbaşlarından bademli olanlarına hastayım.. Biz bademli deriz gerçi pek fazla bilen olmaz ama benim bildiğim kadarıyla öyle sanırım. Sizde isimler değişiyormu acaba bademli olanlarında..

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

BEN İST OTURUYORUM GÜVERCİN BESLEMEK İSTİYORUM AMA EVİM GİRİŞTE DÖNEK BESLEYEBİLİR MİYİM AMA BALKONUMUZ YOK NE YAPNALIYIM?

Hüseyin Bey, yöresel olarak isimler değişiklik gösterebiliyor.Ama bizde de bademli deniyor.Bir çift döneğim kaldı demişsiniz.Şimdi başka cins mi besliyorunuz yoksa.Bence dönekten vazgeçilmez.Saygılar.

Ben aslında sadece dönek ve dolapçı besliyorum yani ağırlıklı olarak.
Bizim Muğla'da dönek ve dolapçı genelde selanik olarak geçer. Selanik derler. Döneklerden çok fazla kaybettim yavrular çatıya çakılanlar oldu sebebide kardeş eşleştirmelerinden ve bilinçsiz uçurumdan kaynaklandı. Güzel göklerim vardı ama bi heves kırıklığı ile hepsini arkadaşıma verdim şimdi istesem olmaz sanırım ayıp olur. Zaten kan değiştirmem gerekli ama kan değiştirebileceğim gözüme hoş gelen dönekler bulduğumu söyleyemem. Maşallah sizin resimdekiler sağlıklı ve bakımlı gözüküyorlar. Eğer düşünürseniz bir çift veya daha fazla alabilirim.

Satmak isterseniz Buradan yazarsanız sevinirim..
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Hüseyin arkadaşım ben bu yaşıma kadar hiç kuş satmadım öyle şeyler beni ilgilendirmez.Ayrıca kuşlarımız hastalıktan çıktı.Şimdi hepsine çiçek ve veba aşısı vurdurduk.Burdan başka kümese giden kuş büyük ihtimalle hastalık getirebilir.Ama büyüyen yavrular var.Gene görüşürüz.

kuşlarınıza allah aclil şifa versin. bende dönek beslerim ama diyarbakıra tayinim çıktığından hepsini toptan arkadaşa verdim. şimdi aydına tayinim çıktı gene beslemek istiyorum. eşim muğlalı devamlı gelir giderim muğlaya. eğer izin verirseniz sizinle görüşmek kuşlarınıza bakmak isterim.

selamlar haldun bey mahşallah kuşlarınız cok güzel ben size sonresimdeki gemli mavi galaca akkında birsey sormak istiyorum acaba o yugoslav caprazımı aydınlatır sanız sevinirim saygılarımla izmirden AHMET TAŞTEPE

Selam haldun bey dönekleriniz çok güzel oyunlarıda aynı güzelliktedir inşallah.Ben dönek beslemeye yeni başladım eskiden mardin kuşu bakardım artık bizim yörenin kuşlarına bakmaya karar verdim.Kendim Silivride oturmaktayım sizinle tanışmak satarsanız kuşlarınızı izleyip almak isterim.Tel:05322812946 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz.Telefonunuzu sabırsızlıkla bekliyorum.ŞAFAK YALÇINKAYA

Görünüş itibariyle güzel kuşlar,sağlıklı ve bol yavrulu yıllar dilerim.

malkaralı arkadaşlar bizim bi abimizin arkadaşı vardı o da dönek besliyordu . belediyede zabıta olması lazım kendisi llakabı reis tir hala kuş besliyor mu bi bilgisi olan var mı. bi ara gelip döneklerinizi izlemek isterim keşanda 5 .6 kümes gezdim pek hoşuma gitmedi malkarada da kuş izlemek isterim. EDİRNEDEN ONUR

malkaralı arkadaşlar bizim bi abimizin arkadaşı vardı o da dönek besliyordu . belediyede zabıta olması lazım kendisi llakabı reis tir hala kuş besliyor mu bi bilgisi olan var mı. bi ara gelip döneklerinizi izlemek isterim keşanda 5 .6 kümes gezdim pek hoşuma gitmedi malkarada da kuş izlemek isterim. EDİRNEDEN ONUR

eet kus bakmaya devam edıor iyi günler

Haldun abi kuşların çok güzel bende malkarada çalışıyorum bende yeni yeni kuş bakmaya başladım resimde kuşların güzel görünüyor mümkünse gelip görmek tanışmak ve bilgi almak isterim senden.

lord' Alıntı:
BEN İST OTURUYORUM GÜVERCİN BESLEMEK İSTİYORUM AMA EVİM GİRİŞTE DÖNEK BESLEYEBİLİR MİYİM AMA BALKONUMUZ YOK NE YAPNALIYIM?
kardeş bahçe size ayitse yap güzelbir kümes ama tedbiri elden bırakmamalısın sen değil ama başkaları kuşlarını uçurur bu tür bir yerin yoksada pek bu işe bulaşma canın çok yanar yakarlar ben yandım sen yanma saygılarımla

slm haldun abi kusları guzel gorunuyor bana 1 çift donegi ne kadara verirsin..yeni basladım uygun fiyat cıkarırsan seviniirim

Maaşallah kuşlarınız gerçekten çok çok güzel.Hastalık falan demişsiniz ama her hnagi bir iz yok gibi inşallah bidaha gelmez bu tür problemler...

saygılar...

Slm döneklerinizin maşallahı var.bu kadar dönegi bi arada görmekte çok güzel.merak ettigim bişey var kümeste sadece dönek mi desliyorsunuz acaba.farklı bi kuş gözüme çarpmadıda.eger öyleyse tebrik ederim.

....... UşAkTaN SeRDaR aRSLaN .......

Geri