malzeme budur kümes olurmu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Limontepeliler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
mert çolak
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
fotograflar köpeğimin eski kulübesi kulübe bahçede duruyor özel çam ağacından yapılma fotografları telefonla cektiğim icin net olmaya bilir :hungur:

size olan sorularım bu klubeden kümes olurmu yeni kuşculuğa başlıyacağım için bunu seçtin kaç limon kasası sığar 1 çift bango uygunmudur?

Ekli dosyalar

• Fotoğraf0878.webp
    Fotoğraf0878.webp
    306.9 KB · Görüntüleme: 1,271
  • Fotoğraf0879.webp
    Fotoğraf0879.webp
    343.5 KB · Görüntüleme: 1,251
  • Fotoğraf0880.webp
    Fotoğraf0880.webp
    188.8 KB · Görüntüleme: 1,263
  • Fotoğraf0881.webp
    Fotoğraf0881.webp
    156 KB · Görüntüleme: 1,161
  • Fotoğraf0882.jpg
    Fotoğraf0882.jpg
    341 KB · Görüntüleme: 1,199
öncelikle aramıza hoşgeldin.1 yada 2 çift kuş için fena deil. kapısını drek telden yaprsan havalandrma derdinde olmaz. sandıklarıda sağ ve sol kısımlara koy kapıdan görünmeyecek şekilde yani.hayırlısı olsunn.

Abi tel kapı bizim buralar için biraz sakat ama havalandırmayı arkadan yada alttan vermeyi düşündüm ben :)

hımm anldım kardeşim tamam oda olur.en doğrusu kendi yaptığın olucaktır zatenn.

Abi aydınlattığın için teşekkürler benim 1 sorum daha olucaktı sana işe 2 tane kuşla yani bir çift bangoyla başlamak uygunmudur?

kardeşim ben olsam Arkaya kuş ların çıkamıyacagı büyüklükte 3 delik açardım 1tanesi sandıklara dogru 1tanesi ortaya 1dieri ise oda sandıklara dogru yapardım benim yorumum bu tabi karar senin

Daha bu işte yeni olduğum için gelen her mantıklı fikri dikkate alıcam senin fikrinde mantıklı o yüzden dikkate alıcam şuan kapı için uğrasıyorum bide kac çiftle başlanır bu soruma hala cevap alamadım ama yinede sorularımı cevaplayıp yardımcı olan dorum üyelerinede teşekkür ederim.

Saygılar...

neyle başladığın değil ne bakmak istediğin önemli herkez kendi kuşunu söyliycektir sana şunu bak bunu bak diye. sen o ikisini alıştır ilk önce kümesine sonra gerisi daha kolay olucaktır yeni kuş aldıkça eskiler yenileri alıştırıcaktır.sonra bakarsın ne besliyceğine ok kardeşimm.

4 tane kasa rahat girebilr kuş konusunda çabuk alışan düz uçuçu kuşlar alabilrsin

Hakanüsküp abi sonunda senden tam bi cevap aldım valla yorum yazıp tecrübelerini paylaşan bütün üyelerin ellerine sağlık inş kuşlarımıda paylaşıcam sizinle yakında :)

Geri