MANAVGAT TAN DEVAM...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ali07

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali bulut
Meslek
sporcu
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

[No message]

:D baslık güzel..kuslarda oyle..

MAŞALLAH GÜZEL KUŞLAR GÜLE GÜLE BESLEYİN KEYİF İÇİNDE SAĞLIK İÇİNDE ANKARADAN SELAMLAR

maşallah güzel kuşlar.allah zeval vermesin.kuşlarınızı uçuruyormusunuz.oyunları hakkında bilgi verebilirmisiniz.

SİVRİHİSARLI' Alıntı:
maşallah güzel kuşlar.allah zeval vermesin.kuşlarınızı uçuruyormusunuz.oyunları hakkında bilgi verebilirmisiniz.
saol gardaşım düşüncelerin için.uçan yavrularımız var içlerinde yeni yeni başlayan.5 kümes var hepsi ayrı ayrı yavru kümsei damızlık kümesi. vs..valla biligi derken oyunlarını kastediyorsunuz sanırım ben sözle değil icraatle olur diye düşünenlerdeinm.ben ne kadar anlatsam inanan olacak inanmayıp'hadi len orda'diyen olacak.onun için uçanda var oynayanda var ama gözle birebir seyredip yorumu başkasının yapması bence daha mantıklı diye düşünüyorum.başlıktada belli ya gizli saklı değil bu güzellikler apaçık ortada isteyen olursa iletişim kurulur gösterilir bakılır beğenilir beğenilmez her düşünceye saygılı yız...
SAYGILARIMLA

tüyleri kadar ömürleri olsun maşallah

Maşallah hemşerim en sevdiğim renklerden besliyorsun bende Manavgatlıyım sen ne iş yapıyorsun hangi sporla ilgilenıyorsun

Sipikopat' Alıntı:
Maşallah hemşerim en sevdiğim renklerden besliyorsun bende Manavgatlıyım sen ne iş yapıyorsun hangi sporla ilgilenıyorsun

teşekkür ederim ben aslen kırıkkale delice derekışla köyündenim ama 26 senedir manavgattayım.KARATE antrenörüyüm ve turizmle ilgileniyorum kardeş...

Maşallah güzel gözüküyor kuşlarınız ,keyifle uçurun .. selamlarŞEREF

Geri