ali07
Üye
- Ad Soyad
- ali bulut
- Meslek
- sporcu
- İlgi Alanı
- Kediler
[No message]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saol gardaşım düşüncelerin için.uçan yavrularımız var içlerinde yeni yeni başlayan.5 kümes var hepsi ayrı ayrı yavru kümsei damızlık kümesi. vs..valla biligi derken oyunlarını kastediyorsunuz sanırım ben sözle değil icraatle olur diye düşünenlerdeinm.ben ne kadar anlatsam inanan olacak inanmayıp'hadi len orda'diyen olacak.onun için uçanda var oynayanda var ama gözle birebir seyredip yorumu başkasının yapması bence daha mantıklı diye düşünüyorum.başlıktada belli ya gizli saklı değil bu güzellikler apaçık ortada isteyen olursa iletişim kurulur gösterilir bakılır beğenilir beğenilmez her düşünceye saygılı yız...SİVRİHİSARLI' Alıntı:maşallah güzel kuşlar.allah zeval vermesin.kuşlarınızı uçuruyormusunuz.oyunları hakkında bilgi verebilirmisiniz.
Sipikopat' Alıntı:Maşallah hemşerim en sevdiğim renklerden besliyorsun bende Manavgatlıyım sen ne iş yapıyorsun hangi sporla ilgilenıyorsun
şeref' Alıntı:Maşallah güzel gözüküyor kuşlarınız ,keyifle uçurun .. selamlarŞEREF