manavgattan tekrar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ali07

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali bulut
Meslek
sporcu
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

[No message]

[No message]

S A MASALLAH ALİ KARDESİM GÜLE GÜLE BESLE BAKIMLI GÜZEL KUŞLAR
ATMACASIZ UÇUMLAR DİLİYORUM
SAYGILAR

kuscu_marik' Alıntı:
S A MASALLAH ALİ KARDESİM GÜLE GÜLE BESLE BAKIMLI GÜZEL KUŞLAR
ATMACASIZ UÇUMLAR DİLİYORUM
SAYGILAR

teşekkürler abi.atmaca artık vız geliyor tırıs gidiyor bana..yavruları uçuruyorum Allah a şükür...
saol abi..

Kuslar tek kelimeyle süper arkadas, ben almanyada böyle takkali dumanli cok aradim bulamadim, olsa herhalde yatagimi kümese tasirdim herhalde, heni derlerya "yeme yaninda yat diye" tam kelime anlamiyla :-). Allah nazardan saklasin gülü güle besle kardesim. Kenan

Kenan.P' Alıntı:
Kuslar tek kelimeyle süper arkadas, ben almanyada böyle takkali dumanli cok aradim bulamadim, olsa herhalde yatagimi kümese tasirdim herhalde, heni derlerya "yeme yaninda yat diye" tam kelime anlamiyla :-). Allah nazardan saklasin gülü güle besle kardesim. Kenan

saol abi güzel yorumların için.burada aramış olsaydın yardımcı olurduk sana..teşekkür ederim tekrar

şeref' Alıntı:
Gösterişli kuşlar keyifle uçurun .. maşallah .. selamlarŞEREF

teşekkür edeirim yorum için ama sadece gösteriş oldukları için beslemiyorum,oyunları da görülmeye değer ler...
saolun

KUŞLAR KOSTÜM OLARAK GÜZEL MAŞALLAH..

filo' Alıntı:
KUŞLAR KOSTÜM OLARAK GÜZEL MAŞALLAH..

gardaş saol yorum için de bunlar oyunlu kuşlar kostüm değil...neyse yinede saol

mehmet21' Alıntı:
maşallah abicim..çok güzel görünüyorlar..oyunlarını çok merak ettim video paylaşabilirseniz seviniriz...iyi günlerde uçurmanız dileklerimle..

saol öğretmenim teşekkürler.keşke yakın olsada yer gel uçuralım desem ama yer uzak,burda sadece resimlerini paylaştım sanal alemde şunu yaptı bunu yapıyor gibilerinde reklam da yapmak istemiyorum.sadece şunu söyleyebilirim oyunları beni fazlasıyla tatmin ediyor..teşekkürler tekrar

Maşallah güzel kuşlar güle güle uçurun saglıklı kümesler selamlar

kostüm olarak güzel derken, oyun yönlerini bilmediğimiz için kostüm olarak güzel dedim, bir video yayınla oyunlarını da görüp ona da güzel diyelim.

filo' Alıntı:
kostüm olarak güzel derken, oyun yönlerini bilmediğimiz için kostüm olarak güzel dedim, bir video yayınla oyunlarını da görüp ona da güzel diyelim.
yok gardaş saol,sen güzel diyeceksin diye video eklemenin bir anlamı yok bence....saol varol

ali07' Alıntı:
mehmet21' Alıntı:
maşallah abicim..çok güzel görünüyorlar..oyunlarını çok merak ettim video paylaşabilirseniz seviniriz...iyi günlerde uçurmanız dileklerimle..

saol öğretmenim teşekkürler.keşke yakın olsada yer gel uçuralım desem ama yer uzak,burda sadece resimlerini paylaştım sanal alemde şunu yaptı bunu yapıyor gibilerinde reklam da yapmak istemiyorum.sadece şunu söyleyebilirim oyunları beni fazlasıyla tatmin ediyor..teşekkürler tekrar

inş. o da kısmet olur gelir bir çayınızı içeriz...antalyaya yolum düştüğü oluyor artık ilk uğrayışta görüşecez inş...

Geri