manisa dan hüseyin (paçalı dönekci)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan huseyin_oncu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hüseyin öncü
Meslek
berber
İlgi Alanı
Köpekler
slm ben manisa dan hüseyin artık paçalı dönek besliyorum besleyenler yazar sa sewinirim

ARKADASLAR ÖZELLİKLE BURSA DAN PAÇALI DÖNEK Cİ ARKADAŞLAR TANIŞMAK İSTERİM SİZİNLE :oley: :oley: :oley:

merhaba hüseyin bende manisa demircide kuş beslemeye başladım burada benden başka kuş besleyen yok sende manisadanmışın hangi ilçesindensin acaba tanışmak isterim

manısa tudguludan bende kelebek beslıyorum. bıraz karsık kuş beslemeyı sevıyorum.

tanıştıgıma memnun oldum.bende geçen pazar izmirdeydim kuş pazarında 4 tane dönek aldım güzele benziyolar inş yanıltmazlar beni

insallah izmir den aldığın dönekler iyi cıkar kardeş
:evet: :evet: :evet: :evet:

Meraba Hüseyin Bey.Bende paçalı,paçasız dönek besliyorum.Elinizdeki paçalıların fotolarını paylaşmanızı bekliyorum.

merhaba abilerim ben manisa/salihliden kubilay mardin/saya damızlık bakmaya başladım sizlerle tanışmak isterim [email protected]
eklerseniz sewinirim manisa merkezden olna warsa eklesin çünkü bir 2 sorum olcak ha herkes eklesin
KUBİLAY saygılarımla.......

slm arkadşlar bende saruhanlıda paçalı degil ama pacasız dönek yetiştiryrm beni mesteden bunlar dönek seyretmek isterseniz bende mayer iii günler kuaFÖR MUSA

Geri