Manisa Telkuyrukları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aleko978
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

aleko978

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ali Dündar
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
İlgi Alanı
Kuşlar
ARKADAŞLAR MERHABA BUNDAN BÖYLE BENDE ARANIZDAYIM HERKESE SELAMLARRRRRRRR

Aramıza hoş geldiniz. Zamanla bu sitenin ne kadar güzel bir yer olduğunu anlayacak olduğun için hiç anlatmaya gerek duymuyorum. İnşallah kısa sürede sizdende güzel paylaşımlar bekliyoruz...

SİNAN ÖZTEKİN

BAŞLIĞI NASIL DÜZELTEBİLİRİM ARKADAŞLAR :p

aleko978' Alıntı:
BAŞLIĞI NASIL DÜZELTEBİLİRİM ARKADAŞLAR :p

Yöneticilerden rica edersen düzeltebilirler, sen düzeltemezsin :slm:

SİNAN ÖZTEKİN

SAYGIDEĞER YÖNETİCİM KONUMUN BAŞLIĞINI MANİSA TELKUYRUKLARI OLARAK DEĞİŞTİRE BİLİRMİSİNİZ. BİRDE BURAYA KUŞ FOTOLARINI NASIL KOYARIM BU KONUDA DA YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK MEMNUN OLURUM.SAYGILAR.

Konu başlığınızı değiştirdim.
Resim koymak için cevap yaz butonuna tıklayın. Gelen yerde mesaj yazılan alanın hemen sol altında dosya ekle butonuna tıklayın. Dosya ekle butonuna tıkladıktan sonra gelen yerden Gözat seçeneği ile resim seçip Dosyayı Ekleye basın. Bir cavep metnine en fazla 3 tane resim eklersiniz. 3 resim ekleyip yolladıktan sonra tekrar konunuzun içindeyken cevap yaz diyerek aynı işlemleri tekrarlayarak resim ekleyebilirsiniz.

polllat' Alıntı:
Aramıza hoş geldiniz. Zamanla bu sitenin ne kadar güzel bir yer olduğunu anlayacak olduğun için hiç anlatmaya gerek duymuyorum. İnşallah kısa sürede sizdende güzel paylaşımlar bekliyoruz...

SİNAN ÖZTEKİN

ÇOK ŞEYMİ İSTİYORUM BİLMİYORUM AMA DİĞER ARKADAŞLARIN YAZDIĞI KONULARIN BAŞLIKLARINIDA DEĞİŞTİRİRMİSİNİZ ÇOK RİCA EDİYORUM

ARKADAŞLAR AVATAR NEREDEN DEĞİŞTİRİLİYOR

HERKESE İYİ BAYRAMLAR ARKADAŞLAR KELEBEK GÜVERCİNLERİ İÇİNE KONU AÇMAK İSTİYORUM VE RESİM EKLEMEK İSTİYORUM NASIL YAPABİLİRİM

Geri