manisadan selamlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hidayet bal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hidayet bal
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
güvercin beslemeye yeni başladım bu sitede de yeniyim çok güzel bir site allah bu siteyi kuran abilerimizden razı olsun diyorum öncelikle .. manisa merkezde oturuyorum çok az kuş besleyen çevrem var kuş besleyen abilerim ve kardeşlerimle tanışmak isterim kalın sağlıcakla......

a.s umut abi hoşbulduk çok faydalı bir site tekrardan bilgilerini bizlerle paylaşan arkadaşlarımaza ve saygıdeğer abilerime çok teşekkür ederim saygılar....

selamunaleykum
artik cok kuscu cevreniz var kuscular org hosgeldiniz umarim guzel gunlerde guzel paylasimlar dilerim
saygilarimla ferhat

Hidayet kardeşim hoş geldin sefalar getirdin.
Manisaya selamlar tanırmısın bilmem kırkagac da bir ümit abi vardı belki haber gider ona selamlar.

Bir daha manisaya gelişimde tanışmak isterim sizlerle.

hoş bulduk ferhat abi hoş bulduk ömer abi .. ben manisa merkezdenim abi kırkagacı bilmem ümit abimizide tanımam allah inşallah sizlerle ve ümit abiyle tanışmayı nasip eder manisaya yolunuz düşerse beklerim abi saygılarımla...

S.a hidayet abi hoş geldiniz aramıza.. Bu site sayesinde inşallah artık sizinde bi kuşçu çevreniz olacak.. Elimizden geldiği kadarıyla inşallah her sorununuzda yanınızda olacağız.. Tekrardan hoş geldiniz.. Sitemizde güzel vakit geçirmeniz dileğiyle..

a.s. sinan kardeşim hoşbulduk. hepinize çok teşekkur ederim site süper.

Selam arkadaşlar bende yeni katıldım manisa _ Akhisardan

Selam arkadaşlar bende yeni katıldım manisa _ Akhisardan bendede şeş sayalar var

Geri