Mardin beyaza eş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tayfuneski
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

tayfuneski

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
tayfun eski
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
Selam arkadaşlar.Damarı iyi oyunlu mardin erkek beyazım var. Eş olarak oyunlu dişi limon veya dişi mavi vursam olur mu? Yavrular nasıl çıkar. Deneyen arkadaşlar var mı? Teşekkürler

Linonla yine ya limon yada beyaz verir ..Gökle gök ala, gök kırkanat , gök çaparlı verebilir.. selamlarŞEREF

beyazın yoksa limoni ile vurmanı tavsiye ederim altından guzel yavrular gelebilir maviye vurmanı kesinlikle tavsiye etmem sazlı kuslar gelir altında renk bozarsın bu sadece benim fikrim saygılar

Aleyküm selam öncelikle aynışekilde bendeki dişi beyazla erkek gög eşettim 3 çift yavrusunu aldım yavrulardan 1 dumanpullu 2 beyaz 3 taneside gög cıktı dediğiniz gibi kuşlar gercekten temiz ise zaten yavruda belli etmeli kırkanat yavru vermemeli sonra bende burenk leri verdi diye sizin kuşlar aynı renk leri verecek diyemem kuş bu 7 nesline ceker derler beyazile beyazı eşleştirip duman çüçük aldığımız oldu buda benim düşüncem herşeyin iyisini muhakkakki yaradan bilir sağlık vede esenlikler dilerim.

slm arkadaşlar ben de beyazla bı mavı eş oldular ve 2 cift yavrularını aldım ve bırı mavı bırı beyaz cıktı yavruların

Geri