mardin bol paçalısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ismailduzen1968
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Site yönetimini bu güzel siteyi oluşturduğu için, güvercin ve hayvan segisi taşıyanların tanışıp kaynaşmalarına vesile olduğu için kutluyorum.
Ayrıca tanıyan var ise mardinden bolpaça güvercin almak istiyorum Teşekkür ederim İsmail duzen 0.544.5956159

ismailduzen1968' Alıntı:
site yönetimi sır perdesi arkasındasınız size ulaşım zor mardin bol paçalısından bahsettiniz bende bu kuştan bir erkek var dişisi öldü bir dişi nereden bulabilirim bu konuda açıklık getirirseniz sevinirim birde bu kuşlara sahip olan mardinden abdülkadir beye nasıl ulaşabiliriz. selamlar

selamlar öncelikle aramıza hoşgeldiniz.

sır perdesi arkasındasınız derken neyi kastettiniz acaba.
bize ulaşmak oldukca kolay.hergün bir çok yetiştiricimiz bize cepten olsun, maille olsun, özel mesajla olsun,msnden olsun ulaşıyor.ve hepsine tek tek elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.
bakın ne çok yol var bize ulaşmak için.bunlardan hiçbirini daha önce hiç denedinizmi acaba.
satmak isteyenler bölümünde malatya kuşu olarak ilanlar bulunduğunu hatırlıyorum.
oradaki arkadaşlarımız size yardımcı olacaktır.benim elimde yok olsa yardımcı olmak isterdim.

mardin den abdulkadir bey dediğiniz kişiyi tanımıyorum.aramızda öyle biri yok sanırım.

Ömerin dediği gibi hergün biz yöneticileri,telefonla arayan email gönderen kişilerin sayısı çok fazla ve hepsinede yardımcı olabiliyoruz.Sanırım İsmail bey başka bir siteyle yada birsiyle bizleri karıştırdı.Daha önce sitemizde bu konu hakkında bir diyaloğun geçtiğini hatırlayamıyorum.

ismailduzen1968' Alıntı:
site yönetimi sır perdesi arkasındasınız size ulaşım zor mardin bol paçalısından bahsettiniz bende bu kuştan bir erkek var dişisi öldü bir dişi nereden bulabilirim bu konuda açıklık getirirseniz sevinirim birde bu kuşlara sahip olan mardinden abdülkadir beye nasıl ulaşabiliriz. selamlar

Öncelikle Hoş Geldiniz. İsmail Düzen Sanırım İsminiz. Mustafa Düzen'i Tanıyormusunuz. Site yönetimi Sır Perdesi Arkasında Demişsinizde Bu Bana Biraz Komik Ver Düşündürücü Geldi Neden Sır Perdesi Arkasında Olalım Sır Pardesi Arkasında Olmamız İçin Utanacağımız Bir Durum Olması Gerekmiyormu? Bizim Alnımız Açık. Site Yönetimi İçin Sitenin En Sağ Alt Kısmında Bulunan Yönetim Ekibi Linkine Tıklayarak Yönetimde Yer Alan Tüm Yetiştiricilerimize Ulaşabilirsiniz.

Mardin Midyattan Abdülkadir beye Nasıl ulaşabilirim Demişsiniz. Soyisim verebilirseniz size yardımcı olabilirim en azından sizi Mardinde Yönlendirebileceğim Dostlarımız Var.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Hüseyin bey verdiğiniz resimlerdeki kuşların Mardin'den Abdülkadir Erikan beye eit olduğunu yazmışsınız, bu arkadaşa ulaşmamız mümkünmü? Bende bir bol paça erkek var ve çok hoşuma gidiyor ancak eşi öldüğü için üretemiyorum saygılar Ben ismail düzen 0544 595 61 59 iş 0362 435 85 90 samsun

Geri