mardin. dolapçın. bursa oynarı ve sepet kuyruk aranıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekbir19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

tekbir19

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ilkay
Meslek
göre
İlgi Alanı
Kediler
mardin. dolapçın. bursa oynarı ve sepet kuyruk arkadaslar ben bu cins kuları arıyorum satmak isteyen
uygun fiyata bulabilecek olan arkadaslarımızdan ilgi ve alaka bekliyorum

msn:[email protected]

cep 0537 429 14 40

arkadaslar ciddi biçimde ilgilenecek varsa bana ulassın

cep teli acmazsan biln ki işteyim gürültülü bir ortamda calsııyorum msjlaulasın ben sizi daha sonra ararım
bol yavrulu saglıklı günler

arkadaslar nereye yazcaz sorularımızı ya nerden hıc yonlendırme yok acık olabılırdı sıtenız hersey karma karısık hıcbısey anlasılmıyor lutfen yanı bıkackere yazdım oda tesaduf konu acabılmek ıcın nereye yazcam ya

ediz' Alıntı:
arkadaslar nereye yazcaz sorularımızı ya nerden hıc yonlendırme yok acık olabılırdı sıtenız hersey karma karısık hıcbısey anlasılmıyor lutfen yanı bıkackere yazdım oda tesaduf konu acabılmek ıcın nereye yazcam ya

Sitede karma karışık hiçbir şey yok. Her ırkın, her hastalığın, her sorunun yeni konu ile açılabileceği bölümleri var farkettiyseniz. Örneğin taklacı güvercinle ilgili resim paylaşımında bulunmak istiyorsanız forumda Taklacı Güvercinler ve Oyun Kuşları bölümüne girin. Girdiğinizde hemen sol üstte Yeni Konu butonu var. Yeni Konu butonuna tıkladıktan sonra gelen yerden mesajınızı yazar, resim paylaşabilirsiniz.
[arama][/arama]

ediz' Alıntı:

arkadasım yeni geldigimde bende senin gibi düsündüm aradıgımı bulamıyordum ama alısınca gercekten cok güzel bir site oldgunu anlayacaksın ancak benim actıgım konu patladı galiba kimse sallamadı neyse herkese tesekkürler

Geri