mardin gökle,beyaz mermeriyi eşlesem sizce nasıl olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kesh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kesh

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kerim elmas
Meslek
dişçi
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar.bene mavi bir gök var mardin.dişi ise güzel bi mermeri beyaz.bunlar eş olma çabasında sizce engel olayımmı yoksa ayırayımmı.bu sadece yaşadıgım yerde aynı takımlardan bulamadıgım için.mecbur eşliyecem gibi bişe olack.sizin görüş ve fikirlerinizi almak istedim.cvplarınıza şimdiden teşekrler
saygılarımla
TAKLACI 35

taklacı35' Alıntı:
arkadaşlar.bene mavi bir gök var mardin.dişi ise güzel bi mermeri beyaz.bunlar eş olma çabasında sizce engel olayımmı yoksa ayırayımmı.bu sadece yaşadıgım yerde aynı takımlardan bulamadıgım için.mecbur eşliyecem gibi bişe olack.sizin görüş ve fikirlerinizi almak istedim.cvplarınıza şimdiden teşekrler
saygılarımla
TAKLACI 35

Selam
Bu form kurallarında şu kuşla bu kuşun yavrusu ne çıkar gibi başlıkların açılmaması için bir bölüm vardı.Becede bu başlığın açılması gereksiz

mavigalaca76' Alıntı:
taklacı35' Alıntı:
saygılarımla
TAKLACI 35

Selam
Bu form kurallarında şu kuşla bu kuşun yavrusu ne çıkar gibi başlıkların açılmaması için bir bölüm vardı.Becede bu başlığın açılması gereksiz

Evet aynen. Sitede şu kuş ile şu kuşu vursam yavrusu nasıl çıkar gibisinden konuların açılması yasaktır. Sebebi ise bildiğiniz üzere bir kuşla diğer kuşu eş yapsanızda bu kuşların ikisi örneğin mermeri olmuş olsa bile, en azından birisinin üç dört nesil önceki halini, anne babasını bilmeniz gerekmektedir. Mermerinin altından miskide çıkabilir belli olmaz. :tamam: Yani eşleyeceğiniz kuşların damarlarını bilmeniz gerekmektedir.

çok teşekrlr hüseyin abi.bilgiler için.sadece mermerime eş bulamadıgım için mecbur eşleme yapacam.konuyu açtıgım için k bakmayın hepinizden özr dilyrm.
saygılar
TAKLACI 35

Hakkaten belli omuyor yaw. Bende 2 şekeri var. eşledim. Acaip paçalıi gök renginde kuşlar cıktı. hafif tonda şekeriyi andıran tüyler de var ama bakalım artık.

Geri