mardin taklacı kuş arıyorum ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dinçer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

dinçer

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
dinçer kolcu
Meslek
pazarcı
İlgi Alanı
Köpekler
Arkadaşlar hepinizin gecmiş bayramı mubarek olsun.Ben sitenize yeni üye oldum 9 yaşından beri kuş besliyorum ama üniversiteye bşladıgım için 3 sene ara vermek zorunda kaldım aranızda mardin satan varmı diye sormak istedim adresim [email protected] ilgilenen ve yardım etmek isteyen olursa sevinrim şimdiden herkeze hayırlı akşamlar .

Dinçer Kardeş Şuanda il olarak neredesin?

ben şuanda istanbul yenibosnadayım kardeşim .

Sana adres vereyim özel mesaj olarak Mezat adresi günleri ve saatlerinide yazayım Ordan ucuza güzel Taklacı kuşlar alırsın %80 de oyunlu olur. Açık arttırmada beleşe gidiyo Kuşlar. 5 liradan toplarsın

Selamlar...

Samet Bey Dediginz mezat nerde oluor bende oyun kuşu arıorum da...

O zaman Buraya yazıyorum adresi arkadaşlar isteyen gitsin alsın zaten hastalıklı ve sakat kuş satılması yasak olduğu için güvenilir her zman aldığımız yer zaten gidince göreceksiniz hasta çıkan Kuşları hemen orda satıcısını uyarıp geri bırakılıyor.

YILDIZ TABYA

Bango baska kelebek dönek bursa tip posta mardin kuşları çoğunlukta.
Ulaşım: Aksaraydan gelen Yıldız Tabya minibüsleri ile ulaşılabilir, Tabya son durağa gelmeden PLASPEN'in yan tarafı. İstanbul.
Mezat Günü: Perşembe,cumartesi ve pazar 21:00

Yıldız tabyada Yıldız tabya güvercinciler Kahvesi diye Kime Sorsan gösterir.

Ne demek kardeşim görevimiz burda paylaşıyoruz herkes 1 kuşa 500 ytl veremiyor yada mecbur kalıpta değerinin üzerini veren oluyor böyle mezatlar olmazsa vay garibanların halina her şeyden olduğu gibi bu zevktende Mahrum Kalacaklar.

Geri