malatyalıcem44
Üye
- Ad Soyad
- Cem Kavukcu
- Meslek
- öğrenci
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
malatyalıcem44' Alıntı:abi malatyada mardin taklacısı besleyen herkesde bu kuşlardan var hatta en çok tercih edilen kuşlar dan
Cem kardeşim,onları besleyenlere zaten ben ağzının tadını biliyorlar derim.Gerçektende mardin kuşu besleyipte onların ince ayrıntılarını bilenler bu kuşları beslerler.Bugün türlü türlü taklacılar ortaya çıktı.Kostüm olarak harika gözüküyorlar.Ancak iş oyuna, yani performansa geldiğinde değişiyor.Belirttiğim bu kuşlara örnek vermek istemiyorum.ancak şunuda belirteyim ki hiç bir ırkıda kötülemeye çalışmıyorum,yanlış anlamaya sebebiyet vermesin. Zaten bu kuşların marmara bölgesinde beslenmesinin azalmasında,görünüşlerinin, yeni ırklara nazaran az gösterişli olmasından kaynaklanıyor.Ancak ne olursa olsun bu kuşları beslemeye değer derim.Heleki birde ayna kuyruksa deymeyin keyfime ...
Bencede ömer,hüseyin güzel bir yola başvurmakta,ne diyelim Hüseyin hayırlısı olsun kardeşim,yakışır sana taklacıÖmer ÖZKURT' Alıntı:evet hüseyinde doğru yolu buldu sonunda.tabi hüseyin tamamen dönmesende bir kümeste taklacı yakışır sana