Mardin türleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 873
A

Anonymous

Misafir
SA arkadaşlar forumda çok konu açıyor ve admin tarafından felan ya banlanıyorum yada engeleniyorum belli süreliğine ama aklıma bir soru takıldı sormam lazım bugün beş tane kuş aldm kuş pazarında 1 çift kelebek bir tane mavi mardin kahverengide mardin birde kafası sarı vücudu beyaz bir kuş afasında mardinlerde olan gülden var bana bu kahverengi birde sarı olana tam olarak ne denir. Lütfen yardım edin

kanverengi olan şarabi sarı renkli ise mermerit olabiler diye düşünüom resmini koyarsan hemen cevabını bulursun

sağol abi bu şarabi değil herhalde şarabide beyazlık olur bunda beyazlık ok mermeride oynarmı acaba birde abi bu kahve renginin sanki bir tırnağı yanmış acaba sorun olurmu

hedon' Alıntı:
SA arkadaşlar forumda çok konu açıyor ve admin tarafından felan ya banlanıyorum yada engeleniyorum belli süreliğine ama aklıma bir soru takıldı sormam lazım bugün beş tane kuş aldm kuş pazarında 1 çift kelebek bir tane mavi mardin kahverengide mardin birde kafası sarı vücudu beyaz bir kuş afasında mardinlerde olan gülden var bana bu kahverengi birde sarı olana tam olarak ne denir. Lütfen yardım edin

A.s Kardeşim forumda konu açmak yerine mini-chat var bak gel oraya abilerimize selam ver size bişey sormak istiyorum de orda sor olmaz mı google arama var ordan sor mesela burda sorduklarını mardin çeşitlerine sitede paylaşan arkadaşların kuşlarına bakarak ne olduğunu anlaya bilirsin Hiç olmadı fotoğraf çekerek siteye ekleyip sorabilirsin.

abi mini-chata girdim bir kaç kere pek sonuç alamadım aramadada sorun var galiba niyeyse kelimeyi arıyorum boş sayfa çıkıyor resimleri yarın eklicem kuşları bugün aldım.

hedon' Alıntı:
abi mini-chata girdim bir kaç kere pek sonuç alamadım aramadada sorun var galiba niyeyse kelimeyi arıyorum boş sayfa çıkıyor resimleri yarın eklicem kuşları bugün aldım.
guvercin-irklari-taklaci-irki-guvercinler-taklaci-oyun-kuslari/
mardin-taklacilari/
sebap-taklaci-guvercinler/
risasi-ve-miro-irki-taklaci-guvercinler/
malatya-taklacilari/
diger-taklacilar-corum-taklambac-vb/

Bunları incelediğinde bulamassan tanınmayan ırklarda sorabilirsin

Geri