Mardin ve beyaz yumurtladı mardın kaçtı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SametL.kaya
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
samet lacınkaya
Meslek
-
İlgi Alanı
Kediler
Mardin ile beyazım yumurtladı beyz yatıyor ama bakrmı bilmiyoru m acil cevap verin

lordmozard61' Alıntı:
kardeşim direk kestirip cevap verilmez hiç belli olmaz bakar kardeşim eğer dişini rahatsız edicek bir erkek yoksa kümesinde bakar bana göre hem yumurtalar çıksın ilk 5-6 günlük olduktan sonra yavrulara sende tavkiye verirsin

Kestirip cevap vermedim net cevap verdim sorunun cevabı forumda var zaten takviye yaparsa orası ayrı takviyesiz anne baba 2 yavruya zor bakıyor

lordmozard61' Alıntı:
Kestirip cevap vermedim net cevap verdim sorunun cevabı forumda var zaten takviye yaparsa orası ayrı takviyesiz anne baba 2 yavruya zor bakıyor
hakan kardeşim sanırım senelerin getirdiği tecrübe ve bilgiyle KESİN cevaplar veriyorsun.arkadaşımızın sorusuna gelince.eğer yumurtalar yeniyse birkaç gün yatar sonra kalkar.ama yumurtaların çıkmasına bir iki gün varsa büyük ihtimalle yavrular yumurtadan çıkarlar ve dişi de besler eğer tek erkek onu rahatsz eden bir erkek kuş yoksa.varsa bile besleyebilir.yani kesin birşey yok.kesin olan tek şey yumurtalar 15 16 günlükten azsa kesinlikle yatmaz bir iki gün içinde kalkar yumurtadan.

Geri