SametL.kaya
Üye
- Ad Soyad
- samet lacınkaya
- Meslek
- -
- İlgi Alanı
- Kediler
Mardin ile beyazım yumurtladı beyz yatıyor ama bakrmı bilmiyoru m acil cevap verin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşim direk kestirip cevap verilmez hiç belli olmaz bakar kardeşim eğer dişini rahatsız edicek bir erkek yoksa kümesinde bakar bana göre hem yumurtalar çıksın ilk 5-6 günlük olduktan sonra yavrulara sende tavkiye verirsinlordmozard61' Alıntı:Bakmaz.
hakan kardeşim sanırım senelerin getirdiği tecrübe ve bilgiyle KESİN cevaplar veriyorsun.arkadaşımızın sorusuna gelince.eğer yumurtalar yeniyse birkaç gün yatar sonra kalkar.ama yumurtaların çıkmasına bir iki gün varsa büyük ihtimalle yavrular yumurtadan çıkarlar ve dişi de besler eğer tek erkek onu rahatsz eden bir erkek kuş yoksa.varsa bile besleyebilir.yani kesin birşey yok.kesin olan tek şey yumurtalar 15 16 günlükten azsa kesinlikle yatmaz bir iki gün içinde kalkar yumurtadan.lordmozard61' Alıntı:Kestirip cevap vermedim net cevap verdim sorunun cevabı forumda var zaten takviye yaparsa orası ayrı takviyesiz anne baba 2 yavruya zor bakıyor