Mardin'e Elveda Hoş Geldin BURSALAR BASKALAR :) Bursa Ve Baska Besleyen Yardım Edebilir mi ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Yunus_Pasam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 681
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Oksksis ksks
Meslek
Sdgergerger
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba Arkadaşlar Mardin Artık Beni Sıktı Çok Fazla Oyunlular Saatlerce Dam Başı Kuşu Bekliyorum İnmiyor. Her ne kadar sabretsemde kuş sineğe kadar çekip saatlerce uçunca elden çıkarma vaktim geldi. Kümesi Boşalttım.Yaşımda 15. Baskalara Merak Sardım :) Varmı Besliyen :P Bu Kuşlar Hakkında Bilgi Verirmisiniz ? Nasıl Uçarlar Filo Halinde mi ? Kendilerini Mardin Gibi Çatılara Atmazlar İnşallah :) Baskalar Hakkında Bilgi Öğrenmek İstiyorum Elimde 60TL Var. Aslında 400-600'ü Geçicektide Herşey Paradan İbaret Olmadığından 300TL'lik Kuşları bile full abilerime verdim. Çünkü Para Umrumda Değil :). Ya Neyse Ben Baska Hakkında Bilgi İstiyorum. Ve Bunların Yanına 1 Çift Bursa Alıcam.

Ya Toparlamak Gerekirse Bursa Ve Baska'lar Hakkında bilgi almak istiyorum. Nasıl Uçarlar. Yani Hep Mardin Beslediğimden Bu Irkları Hiççç Bilmiyorum. Forumdada Bulamadım. İstanbul Pendikdeyim. 25TL'e 1çift Baska Alıp Diğer Paraylada 1 çift Bursa alıcam. Alırken Nelerine Bakmalıyım Bu Bursalar Felan Gördüm Yani Dehşet Bişiler :) Bunları alırken nelerıne bakmalıyım kanat kuyruk felan Baska Ve Bursa İçin ? Yardım Edermisiniz ?

Re: Mardin'e Elveda Hoş Geldin BURSALAR BASKALAR"Bango" :)

Tür seçimi bu işin en zor kısmıdır. Tür değiştirmek başlarda kolay olsada sonradan size keyif vermeyen bir iş haline gelecektir. Mardin türü kuşlar söylediğiniz gibi oyuncu ve uçmayı seven hayvanlardır ancak bango gibi tam tersi bir ırk belkide hevesinizi kursağınızda bırakacaktır. Ben size şu an bu tür iyidir veya kötüdür diyemem çünkü hiç bango beslemedim. Tek söyleyebileceğim işte sana adres bak bakalım nelerden bahsediyorlar :)

bango-guvercinleri.html

Re: Mardin'e Elveda Hoş Geldin BURSALAR BASKALAR"Bango" :)

Forumdaki bangolar bayaa farkli ya .Bizim burdakilerden..

Ben baska ve bursa oynari beslicem. Yani baska tam istedigim gibi

Geri