che
Üye
- Ad Soyad
- asdasd afdf
- Meslek
- fsdfsdf
- İlgi Alanı
MARDİN KUŞLARI TRAKYA KUSLARI VE BURSALAR GİBİ SİNEK OLURLAR MI HAVADA
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ewt mesela yüksekten uçanlara bizim burda bazıları hava kuşu der.....Hoca' Alıntı:Taklacı kuşlarda uçuş bakımından ikiye ayrılırlar. Bir kısım dam üstü diye geçer ve alçak seviyede uçarlar bir kısmı da yüksek seviyede uçarlar ve isimleride havacı diye geçer. Mardinlerde buna dahildir.. :buyrun:
emre_' Alıntı:evet arkadaslr benimkınlerde sineğe çıkıyo ama keretalar 1,5 saatsonra sefere geliyo deli oluyom bır türlü bu süreyi kısltamadım pırıltı veriyom yinede fayda yok
peki kuşların hiç yavruya bakdımı?emre_' Alıntı:evet arkadaslr benimkınlerde sineğe çıkıyo ama keretalar 1,5 saatsonra sefere geliyo deli oluyom bır türlü bu süreyi kısltamadım pırıltı veriyom yinede fayda yok
bulutta kaybolan cok biliyorum ben demek ki hiç denk gelmemiş.BReZza' Alıntı:Benim bildiğim mardin Kuşu Çok yüksek uçmaz orta seviyede uçar sonra Kümesin olduğu yere doğru sıkınıp fişek alır ve oynar Çok yüksek uçan mardin görmedim daha Önce.
slm arkadaşım bnde senin gibi seferli kuşları severim izlemesi büyük zevk veriyo videosunu koyda izleyelim madem güsel kuşlarında var paylaşırsan iyi olurloutremonty' Alıntı:arkadaşlar bendeki mardinler hava güzelse şayet yıldızda 3 saate yakın uçuyorlar dama geldiklerindede fişeğe(tırmanma)kalkıyorlar.bu uçanların arasından bir çoğu sefer yapıyor ve izlerken zevk veriyor.ben ''şu iyi'' yada ''bu iyi''demiyorum fakat...........syr-i seferse eğer amaç yüksek uçan mardinin oyununu izlemek için 3 saat beklemek zorunda kalmaktan dolayı ben mardinin alçaktan uçup sefer yapanının makbul olduğunu düşünüyorum ve diyorum ki benim kuşlarda bunları yapıyor fakat alçaldıkları zaman.hatta hatta tabana tırnak teması yapıp fişeğe defalarca cıkanları var bu 'gökçü' (van tabiri ile) kuşlarım arasında.
beyzade' Alıntı:arkadaşım benim maviler eşli yıldız yapıyolar kuş göstermezsem 1 sat uçarlar ama beslenmesi kümesin yeri kuşun rahatlığıyla alakalı.
smail' Alıntı:SeLam Degerli Güvercin Besleyen Arkadaşlar
Mardin kuşu Yada Seferli Performans kuşu Sefer yapmaya başladıgında tek ucurulur.
Mardin kuşu yüksek ucar gelir seferini yapar gezmeye başlar bu arada yükselir fakat saatlerce tek başına yüksekte uçmaz uçan olmaz mı olur kuşun kanatlarında sorun wardır oyundan kaçar o yüzden yüksekte saatlerce uçabilir..
Birde beslendigi yerin önemi wardır biri yerde besler fazla yükselmez biri 6 katlı binanın üstünde besler kuş sefer yaptıgında daha yüksege gittigi için daha yüksek ucar...
herkez eşit şartlara kuş beslemedigi için bu konuda tam olarak aynı kanıya warmak ta zor olur...
Saygılar....
tengelli' Alıntı:buluttan bir dalar seyredenin önce aklını sonra parsını alır:=)
tengelli' Alıntı:valla öle bi dalar ki buluttan sanarsın şahin kafayı birdiktimi aklını alır insanın seyredeninde parasını