mardinlerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TaKLaCıMaRDiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
muhammet ceylan
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Bunlarda benim mardinlerim yorum yaparsanız sewinirim saygılarımla

Muhammet

Ekli dosyalar

• bizim Mardinler.webp
    bizim Mardinler.webp
    73 KB · Görüntüleme: 1,081
  • Görüntü009.webp
    Görüntü009.webp
    112.4 KB · Görüntüleme: 1,074
  • Görüntü021.webp
    Görüntü021.webp
    9.2 KB · Görüntüleme: 1,526
Açıkçası sabuniler hariç kuşların hiç iç açıcı değil.Ayrıca;kümesini temizlemeni öneririm.

New Player' Alıntı:
Açıkçası sabuniler hariç kuşların hiç iç açıcı değil.Ayrıca;kümesini temizlemeni öneririm.

Opis olan resim baaya önce çekinmişti erkeği çalındı zaten :(kümes temizlendi ayrıca :::)

ustam bende öncelikle kafesinmizi temiz tutmanızı güzel bi kireç badana yapmanızı isterim bu kuslarınızın saglığı ve yavrularrın saglığı acsından cok önemli.KUslarınız guzel ustamın dediği gibisaunu kuslarınız kalem gibi.ama benim gördüğüm kadarıyla beton kusları ben pek haz etmiyorum yani pek hosuma gitmedi.belki tuy doneminde cektiniz resmi biraz halsiz pis gibi duruyolar.saygılar.

sağolun yorumlarınız için ama yeni aldığımda çekmiştim kuşları baygındılar kuşçudan aldığımız için büssürü kuşun içinde harab olmuşlar canlı görüntüleri öyle degil bi sorum olucak lütfen cevaplarsanız sewinirim =Sabuniler hep tek yumurtluyor acaba nedeni ne olabilir

New Player' Alıntı:
kuşların cinsine değer vermiyorsun gibi kuşlar değerli ama pislik içindelerr

New Player' Alıntı:
birde o çalınan mavinin aynı renk dişisi varmı elindee

snaker' Alıntı:
New Player' Alıntı:
birde o çalınan mavinin aynı renk dişisi varmı elindee

nasıl degerr vermiyorumki kuşlar ilk alındığında çekindi şimdiki hallerini görseniz öle demessiniz herhalde canlı halleri öle degil

Mami sen o resimleri daha yeni çekmedin mi ? Neden kandırıyosun milleti yapma böle son resmi falan daha yeni çektin !!!!!!! :asla:

boncuk kimseyi kandırdığım felan yok pis olan resim ilk aldığımda o erkek çalındı biliyosun snake o erkeğin dişiside var sanada çalınan erkeğin dişiside var...

Abicim sen mi besliyorsn onları yoksa küçük kardeşin falan mı yapma böle öle pislik içine seni atsalar olurmu :asla:
Kuş beslion madem doğru dürüst besle yada sen hiç besleme o kuşları da büyük ihtimal sen almadın yada hediye falan geldi sen en iyisi kuş bakma boşuna eziyet etme kuşlara kuşlar güzel ama sağlıksız duruyorlar milletide kandırma arkadaşın öle yazmış bak

inanmayanlar eve gelsin her zaman gele bilişr kümeste pislik bulursanız hepsini vericem bu nu yazanda serhat okul arkadaşım kötülemek için yazıyo hünkarici sende serhatsın biliyorum

yeter artık siteyi met ettilerde kayıt oldum dövseydiniz bide eski resimler diyorum yeter atarsanız atın sitden ya bune böle olmazki bi dövmediğiniz kaldı aşalayıp duruyosunuz zamanım olmuyodu ama kümesi te3mizledim o resimlerin ilki yani pis olanda çok önceden çekindi zaten şimdi kuşlar tertemiz gülllü dişi hastalık geçirdi ondan sonra çektim resmini daha tüyünü düzmedi hastalıktan rengi soldu siz o kuşu canlı görün bide bakın sağlammı degilmi yada kümes pismidegilmi tm mı herzaman beklerim bi çayımı içersiniz sizi şiddetle kınıyorum

bango_hünkarici' Alıntı:
Abicim sen mi besliyorsn onları yoksa küçük kardeşin falan mı yapma böle öle pislik içine seni atsalar olurmu :asla:
Kuş beslion madem doğru dürüst besle yada sen hiç besleme o kuşları da büyük ihtimal sen almadın yada hediye falan geldi sen en iyisi kuş bakma boşuna eziyet etme kuşlara kuşlar güzel ama sağlıksız duruyorlar milletide kandırma arkadaşın öle yazmış bak

tamam benim kuşlarımı yorum yaptın iyi güzel attın salladın sende koy kuşlarını görelim hadi hodri meydan

İşşt koçum benim kuş gör oyunlu kuşlar çifttirler paçalara dikkat!erkek dalgalı şekeri ve dişi mavi boynu yolma yada hastalık değil böyle kuş zor bulunur

Ekli dosyalar

• Resim 019.webp
    Resim 019.webp
    4.3 KB · Görüntüleme: 973
  • Resim 022.webp
    Resim 022.webp
    4.4 KB · Görüntüleme: 1,012
  • Resim 026.webp
    Resim 026.webp
    5.8 KB · Görüntüleme: 1,004
[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 025.webp
    Resim 025.webp
    4.1 KB · Görüntüleme: 969
New Player' Alıntı:
İşşt koçum benim kuş gör oyunlu kuşlar çifttirler paçalara dikkat!erkek dalgalı şekeri ve dişi mavi boynu yolma yada hastalık değil böyle kuş zor bulunur

tmm gel bursaya kapıştıralım kim geçerse kuşları vericek ???

Çocuk parkı değil burası biraz olgunlaşın ondan sonra tekrar üye olursunuz.
Sizi defalarca uyarmıştık.

Konu kilitli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri