Markacı; Fikret in kırmızı kafa tipleri (İstanbul)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K

gokay

Üye
Siteyi ziyaret et
Markacı;
Fikret abime yaptığım kümes ziyareti;

maşallah gokay abim cok guzel bi paylaşım tipler göz dolduruyoo allah nazarlardan korusun saglıklı bol yavrular alır inşallah abimiz..

maşşallah tipler çok güzel

Kuşların maşşallahları var. Sağlıklı ve bol yavru almanı temenni ederim.
...SAYGILAR...

Maşşallah çok güzel güvercinler.Sağlıklı bol yavrulu bir sezon dileğiyle.Saygılar...

kusların cok guzel ama bu kuslar tip değil bunlar buda peste yuksek ucucusu ama turkıyede herkes tıp dıyo yanlıs bır bılgı asıl tipleri gormk ıstersenız ( bursa tipler kulübü ) ne baka bılır bunlar da uzun ucuyo ama benım dedıklerım en az 10 saat havada kalıyo bilginize

fikret bey kuşların çok güzel allah nazardan saklasın ben lüleburgazdan ender bizim burda öyle kırmızı kafa tip yok kerçekten güzelmiş öyle bir çift kuşum olsun isterdim.bol yavrular.

kuscubursa' Alıntı:
kusların cok guzel ama bu kuslar tip değil bunlar buda peste yuksek ucucusu ama turkıyede herkes tıp dıyo yanlıs bır bılgı asıl tipleri gormk ıstersenız ( bursa tipler kulübü ) ne baka bılır bunlar da uzun ucuyo ama benım dedıklerım en az 10 saat havada kalıyo bilginize

Tip kuşunun cok çeşidi var, aynı yabani kuş gibi yüzünde 2 noktası olanda var, bizim burda pacalı, pacasız bu tarz kostümde kuşlar tutulur, gögüs ve baş kısmının renk tonu koyu, kanat ucundaki 2 veya 3 saz aynı tonda olacak.

teşekkürler paylaşım için abi güzel kuşlar tek desen seviyorum tek renkleri

Tip kuşunun cok çeşidi var, aynı yabani kuş gibi yüzünde 2 noktası olanda var, bizim burda pacalı, pacasız bu tarz kostümde kuşlar tutulur, gögüs ve baş kısmının renk tonu koyu, kanat ucundaki 2 veya 3 saz aynı tonda olacak.
[/quote]ok senın dedıklerın dogru ama bu kuslar budapeste tipler bunlar degil

Kuşlar çok güzel. Maşallahları var. Bol yavru alırsın inşallah. Ama benim gözüme birşey takıldı.. Kümesi biraz temizlesen daha sağlıklı olmazlarmı? Nacizane görüşüm bu.

slm arkadasim tiplerden satilik varsa 05553761411 ararsan sevinirim bende iste dan serdar ismimm köye götürüp beslicem

Paylaşım için teşekkürler.Bilmedimiz ırkları kuşları sizin ziyaretleriniz sayesinde tanıyoruz.Emeğinize sağlık.

Sizi kümesinizde tek ırk kuş olmasından dolayı tebrik ediyorum kuşlarınız çok güzel görünüo benim merak ettğim bişey war tip kuşunun paçalısı mı paçasızı mı makbuldur ? sitede paçasızı makbuldur diye duydum bizim burada da paçalısı makbul diolar bbi açıklık getirirseniz sevinirim

s.a kuşların çok güzel maşallah tek damar üretmişin bol yumurta ve yavru alman dilegiyle....

gerçek kuşçu arkadaşlara selam olsun....

saygılar,

UFUK NEŞE..

maşallah güzeller bol yavrulu saglıklı huzurlu sezonlar dilerim

maşallah kuşlar çok güzeller hepsi aynı damardan gelme heralde paylaşım için teşekkürler........

MAŞALLAH KUŞLARIN RENKLERİ GÜZEL AMA UÇUŞLARI NASIL ACABA ?

Fiko tip

Ekli dosyalar

• 100_3617.webp
    100_3617.webp
    775.1 KB · Görüntüleme: 1,928
  • 100_3620.webp
    100_3620.webp
    676.7 KB · Görüntüleme: 1,850
  • 100_3632.webp
    100_3632.webp
    753.5 KB · Görüntüleme: 1,851
Paylaşım için teşekkürler Nizam abi.. Abimizin budapeşteleri çok güzelmiş.. Allah nazardan saklasın...

..........SİNAN ÖZTEKİN...........

KUŞLARINIZ ÇOK GÜZEL.MAŞALLAH.YANLIZ BU KUŞLAR TİPPLELER DEĞİLDİR.BU KUŞLARI BU BAKADAR DÜZENLİ BESLİYEN BİRİNİN BESLEDİĞİ IRKINI TANIMAMASI ENTERESAN.BU KUŞLAR ÜLKEMİZDE GENELİ YENİ YENİ YAYILAN KUŞLAR.MERAKLANAN BAKICILARADA YANLIŞ TANITILIYOR.ÜLKEMİZDEKİ TİPLERLER İLE İLGİLİ ÇALIŞMALARI BURSA TİPLERLER KULUBÜNDEN GÜNAY ARKADAŞIMIZDAN FAYDALANABİLİR.SAYGILAR.

Geri