marmaris'den Ahmet ESMEK'in yeni salma resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuzeyli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

kuzeyli

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet esmek
Meslek
turizm işletmeci
İlgi Alanı
[No message]

Ekli dosyalar

• P1010017.webp
    P1010017.webp
    186.1 KB · Görüntüleme: 1,619
  • P1010018.webp
    P1010018.webp
    216.3 KB · Görüntüleme: 1,651
  • P1010020.webp
    P1010020.webp
    115.9 KB · Görüntüleme: 1,584
[attachment=0]P1010021.JPG[

Ekli dosyalar

• P1010020.webp
    P1010020.webp
    115.9 KB · Görüntüleme: 1,602
  • P1010021.webp
    P1010021.webp
    71 KB · Görüntüleme: 2,151
  • P1010023.webp
    P1010023.webp
    107.9 KB · Görüntüleme: 1,572
salma resimleri devamı

Ekli dosyalar

• P1010028.webp
    P1010028.webp
    193.6 KB · Görüntüleme: 1,580
  • P1010029.webp
    P1010029.webp
    33.4 KB · Görüntüleme: 1,596
  • P1010034.webp
    P1010034.webp
    165.6 KB · Görüntüleme: 1,625
salma resimleri devamı

Ekli dosyalar

• P1010022.webp
    P1010022.webp
    143.4 KB · Görüntüleme: 1,589
  • P1010004.webp
    P1010004.webp
    350.5 KB · Görüntüleme: 1,621
Emeginize saglık güzel ve saglıklı bir kümes olmuş ayrıca kuşlarınızda çok hoş ALLAH saglık ve huzurla beslemeyi nasip etsin

Paylasım için tesekurler.Cok guzel bir salma .Gayet temiz ve fazlasıyla havadar.İnsallah bol yavru alırsınız.
Saygılar...

abi yeni salman çok güzel olmuş inşallah yakında gelince görürüz. bu kadar emeğe artık bu kuşlarda biraz düşünüp üresinler. :D bol ve sağlıklı yavrular alman dileğiyle.

Gerçekten salmalarınız çok havadar ve güzel olmuş.Kuşlarda canlı ve sağlıklı maşallah.Salmalarda konum itibariyle güzel bahçeli bir ortamda sanırım.Alllah her kuşcuya böyle rahat ortam nasip etsin.Bol yavrulu sağlıklı bir sezon.

iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim allah hepinize daha iyilerini nasip etsin
ahmet esmek

feyzikaya' Alıntı:
abi yeni salman çok güzel olmuş inşallah yakında gelince görürüz. bu kadar emeğe artık bu kuşlarda biraz düşünüp üresinler. :D bol ve sağlıklı yavrular alman dileğiyle.

fevzi teklif yok her zaman beklerim sezon açılıyor geleceksen acele et,bu kuşlara bu kadar emekten sonra eğer halen üremezlerse tavuk beslerim herhalde kümeste :ckmk:
seninle konuştuğumuz erkek demkeşten haber bekliyorum.
allah hepimize bol ve sağlıklı yavrular almak nasip etsin.
allaha emanet olun
ahmet esmek

Ahmet abi salman gerçekten de güzel olmuş. Salma yapımında neler kullandın, boyutları ne, bu konularda bilgi verirsen sevinirim. Ayrıca bahçen gerçektende çok güzel. Lalelerimizde açmış. :) İnşallah bir gün çayınızı içmeye gelirim.
Paylaştığınız için teşekkürler.

Güzel kümes, güzel ankutlar maşlllah , temizve özenli , ortamda hoş .. selamlar.ŞEREF

Elinize emeğinize sağlık çok güzel bi salma olmuş

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Ahmet abi salman gerçekten de güzel olmuş. Salma yapımında neler kullandın, boyutları ne, bu konularda bilgi verirsen sevinirim. Ayrıca bahçen gerçektende çok güzel. Lalelerimizde açmış. :) İnşallah bir gün çayınızı içmeye gelirim.
Paylaştığınız için teşekkürler.

merhaba hüseyin kardeşim,
güzel düşüncelerin için teşekkürler herzaman beklerim teklif beklemeyin lütfen.son 5 gün daha evdeyim sonra içmelere taşınmak zorundayım biliyorsunuz sezon başlıyor,elinizi çabuk tutun bekliyorum eğer uyarsa pazara fevzi ve aykut arkadaşada haber verelim hep birlikte olalım,
bahçedeki laleler gerçekten süperdi ama zamanı dün bitti çiçeklerini döktüler ve bende sürmek zorunda kaldım malum yeşil otlar bahçeye fosfat gübresi oluyor doğal seleksüyon
salma malzemeleri ve ölçüleri şöyle;
7 adet 5x10x225 kereste
17adet 5x10x250 kereste
40adet 2x5 x125 lambiri tahta
1 adet 20x250 kütük ağaç
225 adet yuvarlak kiremit
55 adet kum biriket
5 el arabası 0,3 kum
1 torba çimento
1 kg 10 luk çivi
3 kg 6 lık çivi
5 kg dış cephe boyası
2 kg sentetik boya (siyah)kafes telini boyamak için paslanmaya karşı önlem
10 metre 0,8 mmx0,8 mm kafes teli 1 metre eninde
2 adet 12 cm menteşe
2 adet 15 cm kapı sürgüsü
6 adet 20 cm eninde 6 meter boyunda palstik lambiri
tel zımba makinası ve 1 kutu 10 mm tel zımba teli
aklıma gelenler bunlar
ölçüler eni 250 cm genişlik 130 cm yükseklik 225 cm
salmanın kışlık kümesime bağlayan pencere ve bina eskiden yapmıştım pencerenin önüne yaptım
işçilik ve proje tamamen bana aittir ve 1 haftada yaptım yağmur yağmadığı zamanlar tabiki
kış sezonunda isteyen arkadaşlara yardımcı olabilirim

salma için güzel düşünceleri olan arkadaşların tümüne teşekkür ederim allah daha iyilerini onlarada nasip etsin
saygı ve sevgilerimle
ahmet esmek :slm:

Ahmet abi evinde salman da kuşlarında gerçekten çok güzeller inan muğla da olsam pazar günü o bahçede seninle çay içmek isterdim.

teşekkürler ömer buyur beklerim derim sen gelebilirmisin bilmem,inşallah gelirsin pazara hüseyin i ,fevziyi ,aykut arkadaşı davet ettim senide beklerim
haaa unutmadan gelirken virüs proğramıda getir senin kontür veren tavuklar pc mi kilitlemeye devam ediyor da
sevgilerimle
ahmet esmek

abi pazara nasip olmadı konuyu yeni gördüm hüseyinde görmemiş olabilir. inşallah sezon başlamadan gelebiliriz. demkeş erkek olan rengi kırmızıymış sanırım ankut ama abi sana gelirken 4 adet bendeki demlileri getircem başka yerde heder olurlar. ben de üretemedim ve işin açıkcası güvercin beslemeye ara vermeyi düşünüyorum. bende olmuyo bu güvercin.

fevziciğim demkeşleri getirebilirsin ben uğraşırım bu iş sabır işidir demiştim başta
sezon başlamadan gelseydiniz ilgilenecek zamanım olurdu marketi açtımmı oradan ayrılmam zor oluyor
neyse hallederiz bir şekilde
selamlar sevgiler

yumurta kırma olayı nı bıraktılar kuşlar ama bu seferde 8 tane yumurtayı attım nedense yavru gelişmemiş. anlamadım dölsüzmüydü acaba yumurtalar. bu arada dolap yapan biri varmış muğlada abi zirve soğutma diye bir dükkan sanayidemiş. sen o işi nasıl yaptın buldun mu ?

salma,mekan süper inş. o mekanı hakeden kuşlardır...

masallah kuslara ozeniyorsunuz teprikler guzel olmus emeginize saglik
saygilarla ferhat

Geri