Marmaristen Kelebekler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
www.kuscular.org Alt Kuruluşu Olan Resmi Destek Sitemizden Alıntı Yapılmıştır.

Bu Güzel Kelebeklerin Sahibi Muğla/Marmaris'ten Sayın Aykut KARABULUT'a Buradan Birkez Daha Teşekkür Eder Şahinsiz,Atmacasız,Sağlıklı Güvercinlerle Birlikte Nice Yıllar Dileriz.

A.Karabulut' Alıntı:
Selamlar Dostlarım,

Bu senenin yavrularından kelebeklerimden bazılarını sizlerle paylaşmak istedim. Bu güzel fotoğrafları çeken reklamcı arkadaşım Esin hanıma da ayrıca teşekkürlerimi bu vesile ile iletmek isterim. Reklamcı gözüyle, bakış acısı ve ustalığının eserleri Medya-em Reklam Alsancak-İzmir Telf.0232 421 63 23

dscn1500if2.jpg

dscn1502qa5.jpg

dscn1505mq4.jpg

dscn1501vt3.jpg

dscn1504fk4.jpg

dscn1518ta9.jpg

dscn1531bl3.jpg

dscn1503th8.jpg

Saygılarımla

Aykut Karabulut

Selamlar

Eski gönderdiğim mesajlarımı buldum sevindim ama ne yazık ki bu resimlerdeki iki kuşunu şahine verdim. Kapalıbozalı erkek ve karakafakuyruk dişi kuşumu çok özel ve güzel kuşlarımdı..

Saygılarımla,

Aykut

merhaba aykut bey kuslarinizi sahinnin almasina uzuldum
insallah bundan sonra bir sey olmaz
kuslariniz cok guzel maasallah allah nazardan saklasin
SAYGILAR
SEVGILER
M.GUCLU
http://www.kelebekci.nl

Selamlar,

İyi dilekleriniz için teşekkürler bu hobinin tuzu biberi şahin ve hastalıklar ne yazık ki öyle böyle devam edeceğiz..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

ruzgar' Alıntı:
merhaba aykut bey kuslarinizi sahinnin almasina uzuldum
insallah bundan sonra bir sey olmaz
kuslariniz cok guzel maasallah allah nazardan saklasin
SAYGILAR
SEVGILER
M.GUCLU
http://www.kelebekci.nl

Merhaba Sayın M.GUCLU Hoşgeldiniz Siteye.

Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

evet aykut beyin de dediği gibi şahinmiş,çalınmaymış,kedinin yemesiymiş böyle küçük şeyler bizi hobimizden soğutamaz ve soğutmamalı.bunlar olmasa daha güzel olur ama napalım.

HOSBULDUK huseyin bey
boyle guzel bir siteyi guvercin severlere kazandirdiginiz
icin ayrica tesekkur ederim insallah devamliliginiz
bir omur boyu surer
hollandadan SEVGILER SAYGILAR
M.GUCLU

Selamlar,

Hüseyin beyinde vurguladığı gibi bu işe gönül verdik gecemizi, gündüzümüze kattığımız zamanlarımızda oldu olacak da, site konusunda bende sizinle aynı fikirdeyim bu tür siteler bizler için çok faydalı oluyor hem bilgilendirme hemde iyi dostlukların başlanğıçlarına vesile olması açısından. Bu aralar pek girip yazılanlara cevap veremiyorum ama hergün yeni yazılara başlıklara göz atmadan güne başlamıyorum..
Sezonun başlanğıcına bir ay kaldı eşleştirme ve bazı düzenlemeler yapıyorum, kafam onlarla yoğun ama kış ayında da boş durmadık bir iki takım saya ve baska yavru aldım onları sizlere yakında paylaşma imkanım olacak inşallah görüşmek üzere sağlıcakla kalın ...

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

ARKADAŞIM HERŞEY YWERLİ YERİNDE KUŞLAR OKADAR GÜZELKİ İNSAN BAKMAKTAN KENDİNİ ALAMIYOR ŞAHİNMİŞ HIRZIZMI HEPSİ VIZ GELİR BİZLERİ KİMSE VAZ GEÇİREMEZ HERZAMAN İYİLERİNE LAYIKSINIZ TÜM CAMİAYA SELAMLAR KARŞIYAKALI

Selamlar Bay Karşıyakalı,

Güzel yazınız ve temennileriniz için çok teşekkürler.

Saygılarımla

Aykut Karabulut

karşıyakalı' Alıntı:
ARKADAŞIM HERŞEY YWERLİ YERİNDE KUŞLAR OKADAR GÜZELKİ İNSAN BAKMAKTAN KENDİNİ ALAMIYOR ŞAHİNMİŞ HIRZIZMI HEPSİ VIZ GELİR BİZLERİ KİMSE VAZ GEÇİREMEZ HERZAMAN İYİLERİNE LAYIKSINIZ TÜM CAMİAYA SELAMLAR KARŞIYAKALI

aramıza hoşgeldiniz sayın karşıyakalı

slm aykut bey. kuşlarınız güzelmiş. allah nazadan saklasın. kısa bir hikayae vardır.
70 yıldır güvercin besleyen adam 80 yaşında ölüm döşeğindeyken etrafındaki yakınları sorarlar.
-baba, dede.... bizden istediğin birşey var mı ?
adam cevap verir.
- falan kuşla falan kuşu eşleyemedim, esas yavru onlardan çıkacak . onları eşleyin. der...
bizim hobimiz de böyle bir şey. önemli olan yılmamak, iyi kuşlar - iyi dostluklar edinebilmek..
SAYGILAR...

Selamlar Bay Menemenli,
Kuşlarım için yapmış olduğunuz güzel düşünce ve yazınız için teşekkürler.Güvercin sevgisi, sevdası bir kere insanın içine düşmeye görsün arada versen 10-15 yıl sonra bile yeniden alevlenir, bir ufak salma ile bu yola yeniden baş konabilir. İşte bu alevlenme sırasında güvercin hobimizin bize en büyük armağını olan arkadaşlık ve dostluklar bir çift güvercin hediyesi ile yanımızda olduğunu bizlere hissettirir.

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

menemenli' Alıntı:
slm aykut bey. kuşlarınız güzelmiş. allah nazadan saklasın. kısa bir hikayae vardır.
70 yıldır güvercin besleyen adam 80 yaşında ölüm döşeğindeyken etrafındaki yakınları sorarlar.
-baba, dede.... bizden istediğin birşey var mı ?
adam cevap verir.
- falan kuşla falan kuşu eşleyemedim, esas yavru onlardan çıkacak . onları eşleyin. der...
bizim hobimiz de böyle bir şey. önemli olan yılmamak, iyi kuşlar - iyi dostluklar edinebilmek..
SAYGILAR...

çok güzel bir anlatım olmuş teşekkür ederim.işte bizim güvercin sevdamız bu kadar büyük.

Geri