kuzeyli
Üye
- Ad Soyad
- ahmet esmek
- Meslek
- turizm işletmeci
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuzeyli' Alıntı:: bu kuşların yumurtalarına iyi bakabilen başka iki çift kuş beslemek istiyorum yumurtaları değiştirmek için ne cins kuşlar iyi bakar yumurtaya ve yavruya bu konuda cevaplarınızı bekliyorum teşekkür ederim.
Değerli kuzueyli abi,isminizi bağışlayın bilmediğim için nickinizle hitap ediyorum,Ben genellikle yavru baktırmak için,paçalı göğsü güllü fındık gagalar var bilirsiniz onları tercih etmekteyim.Bu güne değin gerçek anlamda çok randuman aldım onlardan.Mardin yumurtasından tutun,altına oynar yumurtaları koydum ve hemen hemen firesiz bir şekilde yavrular aldım.Yaşadığım tecrübelere dayanarak size bu paçalı,güllü göğüslü fındık lardan tavsiye ediyorum.Güvercin pazarlarında bolca bulunmakta bu kuşlar.Bizim bursada bengo denilmekte onlara.
kuzeyli' Alıntı:GÖKHAN KARDEŞİM İSMİM AHMET ESMEK BEN MARMARİS HİSARÖNÜ KÖYÜNDE OTURUYORUM BİZİM BURALARDA KUŞ PAZARI YOK MUĞLADA VARMI BİLMİYORUM SİTEDE BASOGLANH LİNKİNDE BİR ARKADAŞ VAR O MUĞLAYI BİLİR HERHALDE ONA SORACAĞIM AMA KENDİSİNE NASIL İLETİ YOLLAYACAĞIMI BİLMİYORUM UMARIM GÖRÜR VE CEVAPLAR
BU BAHSETTİĞİN BONGO (GÖĞSÜ GÜLLÜ ) DEDİĞİN KUŞU ARAYACAĞIM İNŞALLAH BULURUM ÇÜNKÜ ŞU AN 5 ÇİFT YUMURTA VAR VE YENİ YUMURTLADILAR İNŞALLAH YETİŞTİRİRİM .
AYRICA BİR ÇİFT BUHARA ARIYORUM ÇEVRENDE BESLEYEN VARSA İRTİBATA GEÇMEK İSTERİM .
TEŞEKKÜR EDERİM SEVGİLERİMLE SELAMLAR.
(RESİM KUSCULAR.ORG SİTESİNDEN ALINTIDIR )
RESİMDEKİ RENK ÖNEMLİ DEĞİL YETERKİ GÖRÜNTÜSÜ GÜZEL OLSUN.
evet özletti kendini wallah buralarda. geçenlerde muğlaya geldi bir işi için o zaman görüştük vakti yok. ekmek parası ne yapcan ömer.Ömer ÖZKURT' Alıntı:evet ya ahmet abi iyice özletti kendini.aramıza geri dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.
feyzikaya' Alıntı:evet özletti kendini wallah buralarda. geçenlerde muğlaya geldi bir işi için o zaman görüştük vakti yok. ekmek parası ne yapcan ömer.Ömer ÖZKURT' Alıntı:evet ya ahmet abi iyice özletti kendini.aramıza geri dönmesini sabırsızlıkla bekliyoruz.
max1' Alıntı:çok güzel demkeşleriniz var.maşallah bende bol paçalı besliyorum ama demkeş hala bulamadım.resimdekiler çok güzeller.bol yavrular.