MARTI GÜVERCİNİME SALDIRDI :((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tetragon33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

tetragon33

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
TOLUNAY ÖZTÜRKK
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
ABİLERİM DÜN HAYRETLER İÇİNDE KALDIĞIM BİR OLAYI ANLATACAĞIM... KUŞLARI UÇURUYORDUM .. 5 DKK SONRA BİR MARTI GELDİ .... BEN HERALDE GEÇİP GİDER DİYE DÜŞÜNDÜM ..DÜŞÜNDÜĞÜM ANDADA MARTI GELİP BİR YAVRUMA SALDIRDI. :hungur: KUŞA VURUP KAÇTI KUŞ 2-3 SANİYE SONRA ÇOK HIZLI BİR ŞEKİLDE 20-25 METRE İLERİYE BİR OTOYOLA DÜŞÜTÜ ... BENDE KOŞARAK HEMEN ORAYA GİTTİM..BİR BAKTIM KUŞUMUN GÖĞSÜ YARILMIŞ CANSIZ BEDENİ YATIYORDU :hungur: KUŞU ALIP ÇÖPE ATTIM. HERKEZ KIRAATHANEDEKİLER BANA BAKIYOLARDI . SENİNMİ O KUŞ DİYORLARDI. :hungur: :hungur: :hungur: NEYSE ABİLERİM MARTI NEDEN SALDIRMIŞ OLABİLİR YADA BÖYLE BİR OLAY SİZİN BAŞINIZA GELDİMİ :hayir:

bana marti saldirmadi ama karga saldirmisti neyse ben bu atmaca saldirilarindan dolayi taklaci bakmiyorum artik sebap bakicam insallah az zahiyah verirsin boyle seylere alisik ol .

BİDE BANA ÖNCEDE NE KARGA NEDE ATMACA SALDIRDI. GİDE GİDE MARTI SALDIRDI :(

olur boyle seyler bana marti saldirmamisti hic insallah az kayip verirsin guvercin dusmanlarina karsi . iyi kus ucurmalar

Haberlerde izlemiştim. Camilerin ordaki yoz güvercinler yerde yem yerken bir martı geliyordu. Kuşlara yavaşça yaklaşıp birini yakalıyordu. Ve herkezin gözü önünde yiyordu. Balık yiyen bir kuşun güvercin eti yemesi, açıkcası bana çok şaşırtıcı gelmemişti. Ama anladıgım kadarıyla martı güvercine havada saldırmış. Martının güvercin eti yediğini biliyordum. Ama havada güvercine vurabilmesine şaşırdım.

Neticede bu hayvanlar etobur,şehirde yaşadıkları için de buna uyum sağlıyorlar zamanla,Martıların güvercinlere saldırması rastlanan bir durum hatta kıçı kırık pelikanlar bile güvercin yiyor bırakın martıyı :haha:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nIbwjhAJrPk[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R53ZOq8b-Kg[/youtube]

ABİ BENDE DİYORUMYA SALDIRDIĞINDA ŞAŞIRDIM.. :hayir: ÇOK AÇ OLMALI Kİ BALIK YERİNE '' GÜVERCİN '' YESİN

VALLAHİ ARKADASLAR MARTININ BİR KUŞU 10-15 DK KOVALADIGINI BILIYORUM. MARTI YAKALAYABILSE SALDIRIRDA YERDE ŞAŞIRMAYIN BUNA..

Martılar sardırıyor kuşlara benım kuslara havadayken bıle kovalamaca oluyor ama gozumun onunde kacak kus vardı karsı catıya ındırdım tam takla takla ata ata martı arkadan gelıp bunu yedi.

Geri