martı ( mısıri) resimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan devrekuşçu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
gökhan kaya
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kuşlar
karakanat ve karakuyruk martılar

Ekli dosyalar

• SDC10083.webp
    SDC10083.webp
    228.3 KB · Görüntüleme: 4,273
  • SDC10095.webp
    SDC10095.webp
    281.1 KB · Görüntüleme: 5,081
  • SDC10474.webp
    SDC10474.webp
    32.1 KB · Görüntüleme: 4,201
Selamlar mehmet abi.Bu kuşlar sizin mi eğer sizin ise aşağıdaki işaretli kuşun dişinisin fiyatını pm atar mısınız.Selamlar...

sdc10095r.jpg

Merhaba guzel kuşlar saglıklı bir şekilde beslemek dileğiyle saygılar.

Mehmet Bey ,

Kuşlarınız çok güzel,maşallah.

bu cins bir güvercin ilk kez görüyorum ,süperler.

bunlar hunkarı deyılmı dıyer bır adı saltanat yerli hunkarıler ? bendede var karakanat ve nakışlı olanları kırmızı kanatlar ise mısırı ,azman,bango dıye yoreye gore adlandırılır

leeyukeen' Alıntı:
bunlar hunkarı deyılmı dıyer bır adı saltanat yerli hunkarıler ? bendede var karakanat ve nakışlı olanları kırmızı kanatlar ise mısırı ,azman,bango dıye yoreye gore adlandırılır
hayır bu kuşlar hunkari degil tam tersine konya bangosudur hunkarinin kafa ve vucut yapisi farklidir.

nskyigit' Alıntı:
leeyukeen' Alıntı:
hayır bu kuşlar hunkari degil tam tersine konya bangosudur hunkarinin kafa ve vucut yapisi farklidir.

Konya bangosunda tepe ve gül bulunmadığı kanaatindeyim.Yani konya değiller.Bana Ege BÖlgesi'nin kuşuymuş gibi geliyor

konya bangosu bolemı oluyormuş :) bunlar yerli hünkarı yerıne gore adı deyısır bazı yerlerde Bulgar bangosu derler genelde göçmenler besledıkelrı ıcın bazı yerlerdede saltanat derler hollanda hunkarılerınden farklı oldugu ııcın hunkarıler kendı içlerınde bır cok guruba ayrılır yerli,yabancı,nakışlı,karakanat v.s

ÇOK GÜZELLER FİYATLARI NASIL

bende de bir tane var acaba takla atma gibi bir yetenekleri var mı.Ben atarken gÖrdüm sanki :D

karışık martılar

Ekli dosyalar

• SDC10094.webp
    SDC10094.webp
    220.7 KB · Görüntüleme: 2,427
  • SDC10702.webp
    SDC10702.webp
    138.4 KB · Görüntüleme: 2,294
  • SDC10705.webp
    SDC10705.webp
    512.8 KB · Görüntüleme: 2,311
Mehmet Bey, kuşlarınız çok güzel görünüyor , ve bazıları süper.
İyi günlerde besleyiniz.

1. resimdekiler yerli hünkari ( çivi gaga ) bu cins hünkaride işleme olmaz. 2. resimdekiler akkuyruk mısıri (izmir bangosu diye de bilinir)

Sayaların daha çok ilgimi çekti tüyleri kadar hayırlarınıda gör.Bol Yavrulu bir sezon geçirmen dileğiylee.

Geri