Martı Saldırısına Uğramış Güvercine Yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yaralı güvercin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 661
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
can er
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
herkese merhaba.. bir buçuk iki hafta önce adamın biri yol kenarına bi güvercin bırakıyodu.. kedi falan kapar diye gidip aldım kuşu.. adam martı saldırdığını söyledi.. eve getirdim ayakta duramıyo yan devriliyodu.. bi iki gün kendi yem falan yemedi.. elimle gagasına bırakıp besledim.. sonra yavaş yavaş kendi önüne konunca yemeye başladı.. şimdi biraz daha toparlandı ara sıra kanat falan çırpıyo ama ayağa kalkınca yere basıyo dengede duramıyo.. kuyruğunun yamuk olduğunu farkettim.. kuyruğu kırılmış yada kuyruk sokumunda bi hasar olabilirmi.. eğer öyle bişeyse tedavi şansı varmıdır.. bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.. veterinere götürme şansım olmadı açıkçası güvenemedim de daha önce buna benzer durumlarda.. gerekli gereksiz masraf çıkartıldı.. bişey yapmadan neyi olduğunu söylemeye bile para alıyolar.. gene kazıklanmak istemedim.. eğer sizden biraz bilgi alabilirsem düzelebilir derseniz götürücem.. iyileşsin yeter ki hayvan..

arkadaşım veteriner bu işin uzmanıdır ona götürün.Yapılacak en iyisini o bilir.Bir can için verilen paraya kazıklanmak demeyin.Eğer adam sizi kazıklarsa da haram edin geçin.

daha öncede bu gibi durumlarda bulduğum hayvanları götürdüm.. çok şükür kurtulan da oldu.. ama bu sefer azda olsa bi şeyler bilip gitmek istedim sizler bu konuda bilgili sahibi olduğunuz için.. yoksa tabiki önemli değil para dediğim gibi iyileşsin yeter ki hayvan.. haklısınız kazıklayanın günahı kendine.. götürücem en kısa zamanda.. teşekkür ederim

Geri