MARTILAR YUZUNDEN KUS UCURAMAZ OLDUM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DELIYUREK41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat koç
Meslek
teknıker
İlgi Alanı
Kediler
slm arkadaslar son bıkac haftadır martılar yuzunden kuş ucuramaz oldum.bu hafta ıcı ıkı tane yenı ucmaya baslayan yavrumu kovalayıp kaybolmalarına sebeb oldular.hemde nasıl kovalamak donemıyecegınden emın olana kadar pesınden ayrılamıyolar.bunları yapanda ıkı martı.bu beladan nasıl kurtulabılecegımı bılen arkadalar varsa yardımlarını beklıyorum

Martılar çok nalet bişey ya ..Bizim burdada geçen gün arkadaşımın bi kuşunu yakalamışlar..
Ne zaman kuş uçursa hemen çıkıolar ortaya alıştılar bikere..
Allahtan benm kuşlara sarmadılar daha..

sizin martılarınız varsa bizimde kerkenez atmaca larımız var merak etmeyin bu tür sorunlar hepimizin başında var sadece diğceğim tek şey ALLAH korusun başka bi çaresi yok bunun saygılar musa...

aynı bela benım basımdada var dün dönegimi 3 martı kovaladı allahtan yakalıyamadı bugunde basıma boyle bir olay geldi mantar tabancasıyla ateş ettim ürküp kaçtılar bence sizde deneyin
saygılarımla..

biz daha çok şahin ve atmacalarla uğraşıyoruz. ama arkadaşın dediği gibi yakın mesafede gürültü çıkarmak işe yarayabilir veya uzun bir sırık sallamak ne bileyim farklı şeyler denenebilir. biraz vahşi olabilir ama güvercinlere saldıran martıları yok etmekte bir çözüm olabilir

çata pat tabacasıı işe yarar..ölümüne kovalıyorr lanet olsun kovaaldıkalrı zaman bence bir kaç hafta kuş uçurtmayın unutsunlar

Geri