MAŞALLAH DEMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baha
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 11K

Baha

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
baha güler
Meslek
tekniker
İlgi Alanı
Köpekler
Merhaba arkadaşlar ben yeni forumcuyum fotolarımı sizinle paylaşmak istedim..

Selamlar
Bahadır bey maşallahı var kuşlarınızın allah nazarsan saklasın biraz kuşlarınız hakkında bilgi verirmisiniz ?

Arkadaşlar neden 3resimden fazla resim yükleyemiyorum..?Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen..

Baha' Alıntı:
Arkadaşlar neden 3resimden fazla resim yükleyemiyorum..?Bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz lütfen..

Merhabalar. Baha bey öncelikle kuşlarınız kostümleri çok güzel maşallah. bir iletiye en fazla 3 resim ekleyebilirsiniz. Aynı konunun içinde cevap yaz butonuna tıklayarak gelen yerden 3 resim daha ekleyebilirsiniz. Bu işlemi tekrar ederek daha fazla resim ekleyebilirsiniz.

maşallah güzel kuşlar.

....

HO447512LI924_250.jpg

......

Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum..Forumda yeni olduğum için resimler biraz dağanık oldu kusura bakmayın..Şimdiki resimdeki kara çil erkeği vermek istiyorum kuş yatıktır 2 yıldır uçurmuyorum damızlıklarım arasındaydı ilgilenen arkadaşlar bana ulaşırsa sevinirim..SAYGILAR..

kardeşim maşallah kuşlar hepsi tek tek ayrı ayrı çok güzeller allah nazardan saklasın

ALLAH nazarlardan saklasın :evet:

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler..Hasan_22 arkadaşım kara çili vericem dedim ama siteden başka bir arkadaş bayramdan sonra bakmaya gelicek,eğer beğenmezse fiyatını sana yazarım..SAYGILARIMLA..

emegıne saglık arkadasım massallah cok guzeller hepsı bende dolapcı sevıyorum ama ıbı ara senın kuslardan vardı guzel donucudurler sadıktırlar massallah usaktan ars....

tüütütütütütü maşşşallah.

kelebeklerle kırmışlar bu kuşları döner ama dönek gibi değil

Gerçekten

HO447512LI924_250.jpg

Harika topkalar, sağlıklı, huzurlu, mutlu olun.

maşallah topkalar kostüm olarak harika görünüyor.uçuş performansları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.saygılar
ÖMÜR DENİZ.

kardes kusların masallahı var bircit edinmek isterim

baha arkadaşım ben de bursalıyım kuşların ğerçek ten de ğüzel özel lik le sa de kafa dan çil liye bittim maşallahhhhhh, iler de şayet macır düşünürsem sen den almak isterim özel lik le beyaz çililer den ,paylaş tıhın için çok teşekür *ederim,sayğılarımla.

Masallah Allah Nazardan saklasın kuslar gusel paylasım için tskler

Arkadaşlar öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim..Gerçekten iyi bir yetiştiricinin duymak istediği şeyler yazmışsınız..Yanlız kuşcu isimli arkadaşım kuşların kelebeklerle kırıldığını çapraz olduğunu iddaa etmiş..Kuşçu arkadaşım ya paçalı döneklerden(yugostav selanikleri)den anlamıyor yada mesajı yanlışlıkla yazmış:))..Kuşlarımda çaprazlık yoktur arkadaşlar uçuş performansları hakkında ise çok iddaalı değilim ama çoğu dönek besleyicilerinin kuşlarını bozacak kapasitededir kuşlarım..SAYGILAR..

Arkadaşım kuşların maşallah gerçekten güzel yalnız ssana bir sorum olacak bunların dönüşleri normal dönekler gibimi yoksa farklımı acaba beni biraz aydınlatırsan sevinirim

SeLam..yusuferen arkadaşım paçalı dönekler ırkının en güzel dönüş stillerini macır selanikleri sergiler..Sadece tek stil dönmezler aldıkları eğitime göre ve kanlarına göre dönerler..Ama dönüş stilleri içinde en makbul olanı ve en çok tutulanı sıkarak dönüşlerdir..Kuş belirli bir yüksekliğe geldiğinde seni kayık çekerek uyarır..Eğer kuşunu tanıyorsan ve nerden pırıltı aldığını biliyorsan ve eğitiminide güzel verdiysen doksan dereceden yakalarsın ilk 10 15 merte kendini toplar ve sıkarak inmeye başlar daha sonra sıkarken dönmeyede başlar dönüşünü sergiledikçe kendini dahada toplar yani bir bilardo topu gibi üzerine dönerek gelmeye başlar..Hayatta en çok zevk aldığım tek şey o anı izlemektir:))

Geri