matbaacı kardeşlerin kuşları(küçük matbaacılar)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan matbaacı kardesler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serdar koru
Meslek
matbaacı
İlgi Alanı
Kediler
[No message]

Ekli dosyalar

• Resim 068.webp
    Resim 068.webp
    179.8 KB · Görüntüleme: 3,924
SERDAR KARDEŞ,SELAMLAR,SEVGİLER.NİHAYET RESİMLEİ GÖRECEĞİZ DEDİK AMA NAFİLE 1 ÇİFTLE İŞİ BİTİRMİŞSİN.NEYSE ARTIK BU BAŞLANGIÇ OLSUN RESİMLERİ VE VİDEOLARI PAYLAŞIRSIN BİZİMLE.

İSMAİL ABİYE SELAMLAR....

HA KUŞLARINDA KASALI SENİN GİBİ ŞİŞMİŞLER KARDEŞ.ARTIK BAHARA İDMANA BAŞLARSINIZ BERABER.HAYIRLI SEZONLAR KARDEŞİM KUŞLARIN YÜZÜNÜ HEP GÜLDÜRÜR İNŞALLAH.

herkes ogrenmıs matbacıların kusları cok ıyı acayıp oynuyorlar dıye neden bır tane bıle vıdeoları yok bu ıyı kusların anlamıs degılım yoksa benım dusuncelerımdekı gıbımı hıc bırısı iyi degılmi soruyorum size
ha diyeceksınız senın kusların cok mu ıyı kardesım ben video falan atamadım. Gelıp gormek ısteyen varsa ucurur izletırım içlerınden bır tane degıl hepsını cıkarırım siz seçin kardesim ucaracagım kusu dıyerek size sectırırım adresım;; kayabası mahallesı dere sok. no:4 haymana/Ankara adresımıde verdım izlemek ısteyen varsa buyursun gelsin o kadar emın konusuyorum cep telefonu kullanmıyorum o yuzden numara yazmadım arkadaslar.....

sen de haklsın ama sende bu kuşların meraklısıysan sende git yerinde seyret..... ben avukat falan degilim yanlış anlama bu matbacılarıda tanımam senın yazdgın yazı bi tuhaf olmuş bana göre... dikkkat et okurken (( sende haklısın )) diye başladım yazıyaa

s.a fatıh abı ben meraklısı falan degılım benım yazım belkı tuhaf olabılır ama dogru seylerden bahsettıgıme emınım... sana bır sorum olacak sen 40 gun oynayan daha sonrada oyun bozan kuslarının olmasınımı ıstersın yoksa oyundan asla kacmayacak kusunun olmasınımı ıstersın?

kuscu_ahmet' Alıntı:
herkes ogrenmıs matbacıların kusları cok ıyı acayıp oynuyorlar dıye neden bır tane bıle vıdeoları yok bu ıyı kusların anlamıs degılım yoksa benım dusuncelerımdekı gıbımı hıc bırısı iyi degılmi soruyorum size
ha diyeceksınız senın kusların cok mu ıyı kardesım ben video falan atamadım. Gelıp gormek ısteyen varsa ucurur izletırım içlerınden bır tane degıl hepsını cıkarırım siz seçin kardesim ucaracagım kusu dıyerek size sectırırım adresım;; kayabası mahallesı dere sok. no:4 haymana/Ankara adresımıde verdım izlemek ısteyen varsa buyursun gelsin o kadar emın konusuyorum cep telefonu kullanmıyorum o yuzden numara yazmadım arkadaslar.....

KUŞÇU AHMET KARDEŞİM,BUNA ORTAMI GERECEK ŞEYLER YAZMA.MATBAACI KARDEŞLERİ GAYET İYİ TANIRIM.ÇOCUKLUKTAN BİRLİKTE BÜYÜDÜK.DOĞUŞTAN KLUŞÇUDURLAR.KUŞLARI ADINA BİR KELİME BİLE YAZMAMIŞ NEYİN ELEŞTİRİSİNİ YAPIYORSUN ANLAMADIM.RESİMLERİ DAHİ ATAMAMIŞ BİR TANE RESİM KOYMUŞLAR.KUŞLARINA DA KUŞÇULUKLARINA DA KEFİL OLACAK ÇOK ADAM VAR,SEN SIKINTI YAPMA.

SAYGILAR....

hüseyın abı ben ortamı gerecek hıc bır sey soylemedım dogrular ne ıse onu soyledım 40 gun oynayıpta bozulan kusu beslermısın sen ?
ben matbaacılardan kımseyı tanımam ama saygım her zaman sonsuzdur bızde matbaacıların has ve oz olan dumanlılarından var durusları yapıları herseylerıyle vıtrınlık kuslar ama oyuna gelınce ole degıl be abı 40 gun oynuyorlar ondan sonra bozuluyorlar... kus dedıgın bozmaz abı ama o 40 gun ıcındede insan babasına bıle cok buyuk paralara satar.. sakın benı yanlıs anlama abı ben tıcaretını falan yapmıyorum kusuruma bakmayın dogrular neyse onu soyluyorum... saygılarımla

kuscu_ahmet' Alıntı:
hüseyın abı ben ortamı gerecek hıc bır sey soylemedım dogrular ne ıse onu soyledım 40 gun oynayıpta bozulan kusu beslermısın sen ?
ben matbaacılardan kımseyı tanımam ama saygım her zaman sonsuzdur bızde matbaacıların has ve oz olan dumanlılarından var durusları yapıları herseylerıyle vıtrınlık kuslar ama oyuna gelınce ole degıl be abı 40 gun oynuyorlar ondan sonra bozuluyorlar... kus dedıgın bozmaz abı ama o 40 gun ıcındede insan babasına bıle cok buyuk paralara satar.. sakın benı yanlıs anlama abı ben tıcaretını falan yapmıyorum kusuruma bakmayın dogrular neyse onu soyluyorum... saygılarımla

AHMET KARDEŞ,
İSMAİL ABİ İLE SERDAR,KUŞTAN ANLARLAR.AMA SENİN ELİNDE KUŞLARI VARSA VEDE SENİ TATMİN ETMİYORSA ELEŞTİRİ HAKKINA TABİİ Kİ SAHİPSİN.ZATEN EĞER 40 GÜNDE PERT OLAN KUŞLAR BESLİYORLARSA Kİ ZANNETMİYORUM ÇÜNKÜ YILLARIN KUŞÇULARI BUNLAR BÜTÜN KUŞLARI KESSİN YESİNLER DAHA İYİ...

SAYGILAR......

Ankara da matbaacı kardeşler ;
1 - Burada kuşlarının resmi olan küçük matbaacılar, Serdar - İsmail Koru kardeşler.
2- Asıl daha çok tanınan ve çevrede daha çok kuşu bulunan büyük matbaacılar. Orhan - Bahadır
Matbaacıların kuşu diye söylendi mi herkes 2. şıkta belirttiğim matbaacıları tanır. Karıştımış olmayasınız.
Serdar - İsmail (küçük matbaacı) kardeşler kuşa çok meraklı iyi kuşlar oynatmış, ellerinde iyi kuşları da olan kuşcular.
Ben internette ilk defa gördüm onları, genelde yazın günler uzadıktan sonra vakitleri yettiğince(Gün ağardıktan sonra saat 7 ye kadar falan, akşam da 18:30 dan hava kararana kadar falan) uçururlar. İnternete resim göndermeye başladıklarına göre video da izlersin merak etme. Saygılar..

ben serdarın oğluyum attığınız yorumalrı görünce dayanamadım atıyım dedim babamgil sizin gibi bir direk oynayan kuşları koymaz bütün kuşçulara demiyorum diyememde elbette iyi kuşları olan vardır ama bilip bilmeden bir kuşumuzu bile gelip izlemeden böle konuşamazsın ama bu sene elimizde kamera var işallah çekme imkanı buluruzda koyarız bunu ben kendim yazıyorum babam gelince daha ayrıntılı yazarım hani demişsinya ben bi video bile atamadım diye işte babamgilde sizin gibi bebe kuşıu besleyenşlerin yanına gitmez ondan tanımıyorsundur daha fotoğrafları yüklemeyi bilmiyorum en fazla 3 tane yükleniyo bende yüklemedim babam hüseyin abiyi aradı sordu işallah fotoların hepsini yüklemeyi başarırızda gözün kuş görür bidahaada bilip bilmeden buraya yorum atma beğenmeyebilirsin kuşları(tabi kuştan anlamazsan)ama bilip bilmeden konuşma

Arkadaşlar lütfen sataşmadan sadece iyi niyetli yorumlar yapalım. Bazen art niyetli yorumları ve seviyesi düşmüş sataşmaları okuduğumda ben bu sitede ne arıyorum diye kendi kendime soruyorum. Lütfen yapıcı olalım ve birbirimizi sevip sayalım. Çünkü bu uğraş hepimizin hobisi, birlikten kuvvet doğar sözünden hareketle camiamızı güçlendirelim ve bu güzel uğraşı gençlere sevdirelim, sevelim,sayalım ve toplum gözünde saygınlaşalım. Saygılar.

ahmet kardeş bizim kuşlarımız perçemlidir diğer matbacıların ki de düzdür çoğunlukla onlarla karıştırmışsındır sen

s.a öncelikle merabalar ben şahsım olarak matbacı arkadaşları tanımam fakat her zaman duyarım matbacıların çok güzel kuş uçurduklarını bayada uzun oynuyorlarmış diyarbakırlı fethi abi aynı zamanda horozcu mardinli hayri abi gibi bir çok kişiden duydum boz dumanlıları artı hayri abide gerçekten kuşdan harbi anlayan kişidir 30 seneyi geçgin güvercin beslerim kuşların oynunu görmedim ama senelerden beri iyi kuş uçurduklarını her zaman kulagımıza gelir güzel kuş uçurmalar dilegiyle saygılar hoşçakalın

yurtdışı ve türkiye genelinde bilinen matbagcılar belki sadece ankarada 500 tane kümeste mevcuttur. lakin herkesin kümesinde mevcut olan bu kuşlardan oynatan arkadaşlar neden videolarını eklemiyorlar ve neden ucanlarına göz ucuylada olsa uzaktan şahit olmuyoruz ve bukadar yaygın beslenen bu kuşların katıldıkları kupalarda kazandıkları dereceler ne durumda :hungur: :hungur: :hungur: ben kimsenin kuşunu kötülemek istemem ben üç aylık kuşcuyum 25 m fişek yapsın 20 atış yapsın 1 metredn taban taklalı 4-5 taklayla yavrulugunda ekeliginde tüyden çıktıgında yavruya kusmadan önce yada sonra kanadını makaslasam yatsa yada karyagsa 3 ay ucuramasam anlıycanız bebebelik kuşu olsa yani siz böle kuşu begenmezsiniz kümesinizede koymassınız fakat bana bukadarı yeter bukadar oyun yapan kuşu olan varsa allah aşkına video paylaşın yavvvv :ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk: şöyle 15 er dakikalık 6 video eklese biri :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: yıldızakadar dikilmesne gerek yok :heyo: :heyo: :heyo: :heyo: mümkünse lafla deyil havada kuş ucuralım :dans:

Numaranızı verirseniz sevinirim
--- Mesaj güncellendi ---
Matbaacıların numarasını bilen varsa bizahmet bana mesajla bildirebilirmisiniz

Geri