- Ad Soyad
- serdar koru
- Meslek
- matbaacı
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kuscu_ahmet' Alıntı:herkes ogrenmıs matbacıların kusları cok ıyı acayıp oynuyorlar dıye neden bır tane bıle vıdeoları yok bu ıyı kusların anlamıs degılım yoksa benım dusuncelerımdekı gıbımı hıc bırısı iyi degılmi soruyorum size
ha diyeceksınız senın kusların cok mu ıyı kardesım ben video falan atamadım. Gelıp gormek ısteyen varsa ucurur izletırım içlerınden bır tane degıl hepsını cıkarırım siz seçin kardesim ucaracagım kusu dıyerek size sectırırım adresım;; kayabası mahallesı dere sok. no:4 haymana/Ankara adresımıde verdım izlemek ısteyen varsa buyursun gelsin o kadar emın konusuyorum cep telefonu kullanmıyorum o yuzden numara yazmadım arkadaslar.....
kuscu_ahmet' Alıntı:hüseyın abı ben ortamı gerecek hıc bır sey soylemedım dogrular ne ıse onu soyledım 40 gun oynayıpta bozulan kusu beslermısın sen ?
ben matbaacılardan kımseyı tanımam ama saygım her zaman sonsuzdur bızde matbaacıların has ve oz olan dumanlılarından var durusları yapıları herseylerıyle vıtrınlık kuslar ama oyuna gelınce ole degıl be abı 40 gun oynuyorlar ondan sonra bozuluyorlar... kus dedıgın bozmaz abı ama o 40 gun ıcındede insan babasına bıle cok buyuk paralara satar.. sakın benı yanlıs anlama abı ben tıcaretını falan yapmıyorum kusuruma bakmayın dogrular neyse onu soyluyorum... saygılarımla