Matbacı Orhan ve Bahadır Kardeşler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cevdet özbayer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 41
  • Görüntüleme Görüntüleme 13K
muharrem abi ve murat abi sizleri mekanımızda ağırlamak isterim ankara da oturuyorsanız buyrun kuşlarımızı da izleyin hem de çay içer tanışmış oluruz ne dersiniz abilerim

şenol abi yolun düşerse ankara ya seni de beklerim allaha emanet olun

Ramazan kardeşim davetin için sağol, nasipse yolumuz düşerse inşallah bir çayını içmeğe uğrarım.

Selamlar,sağlıcakla kal.

rayazz' Alıntı:
muharrem abi ve murat abi sizleri mekanımızda ağırlamak isterim ankara da oturuyorsanız buyrun kuşlarımızı da izleyin hem de çay içer tanışmış oluruz ne dersiniz abilerim

nasip İNŞAALLAH

k.murat' Alıntı:
rayazz' Alıntı:

nasip İNŞAALLAH

RAMAZAN KARDESİM TABİKİ DAVETE İCAP ETMEK GEREKİR SİZLERİNDE UYGUN OLDUGU BİR ZAMAN BİZLERDE SİZLERLE TANISMAK SOHBET ETMEK İSTERİZ ÖZELDEN ADRES BİLGİLERİNİZİDE YAZARSANIZ NEDEN OLMASIN NAZİK TEKLİFİNİZ İÇİN TESEKKÜRLER

SAYGILAR (:

beyler arkadaşlar ben istanbulun sayılı kuşçularının birinin oğlu birinin yiğeniiyim rahmetli babam yaşasaydı 71 yaşındaydı 3, sene önce kaybettik bilen bilir ELAZIĞLI BERBER AYDIN dayım MERYEM GAGGO AMCAM ELAZIĞLILAR VE CİVAR İLLER GAYET İYİ BİLİR NAMI DİYAR ŞIHH yani EFLATUN amca uzun lafın kısası dayımla babam dan bilirim eski kuşcular abartmaz aksine yalancı çıkmamak adına az bile söylerler kuş izledikten sonra CEVDET ABİMDE yaş itibari ile bu konuda hassas dır eminim ve şunu bilirim şunu söylerim geliyorum diyene kapım açık gel demez YOLA ÇIKTIM KARŞILAMAYA BEKLİYORUM DER VE MİSAFİRİNİ EVİNDE AĞIRLAR şimdi bunları niye yazdım onuda izah edeyim biz gençler abilerimizden amcalarımzdan bişeyler kapmak yerine onlara muhalefet etmeyi tercih ediyoruz etmeyelim
saygı duyup dinleyelim
BABAMIN Bİ LAFIYLA BİTİREYİM DELİKANLI SEN BENİM YAŞIMIN NE OLDUĞUNU BİLMEZSİN AMMA BEN SENİN YAŞINI GAYET İYİ BİLMEKTEYİM ....
cümleten hayırlı günler ve saygılar CEVDET abim ELLERİNDEN ÖPER BU KARDEŞİN

baytuncer' Alıntı:
beyler arkadaşlar ben istanbulun sayılı kuşçularının birinin oğlu birinin yiğeniiyim rahmetli babam yaşasaydı 71 yaşındaydı 3, sene önce kaybettik bilen bilir ELAZIĞLI BERBER AYDIN dayım MERYEM GAGGO AMCAM ELAZIĞLILAR VE CİVAR İLLER GAYET İYİ BİLİR NAMI DİYAR ŞIHH yani EFLATUN amca uzun lafın kısası dayımla babam dan bilirim eski kuşcular abartmaz aksine yalancı çıkmamak adına az bile söylerler kuş izledikten sonra CEVDET ABİMDE yaş itibari ile bu konuda hassas dır eminim ve şunu bilirim şunu söylerim geliyorum diyene kapım açık gel demez YOLA ÇIKTIM KARŞILAMAYA BEKLİYORUM DER VE MİSAFİRİNİ EVİNDE AĞIRLAR şimdi bunları niye yazdım onuda izah edeyim biz gençler abilerimizden amcalarımzdan bişeyler kapmak yerine onlara muhalefet etmeyi tercih ediyoruz etmeyelim
saygı duyup dinleyelim
BABAMIN Bİ LAFIYLA BİTİREYİM DELİKANLI SEN BENİM YAŞIMIN NE OLDUĞUNU BİLMEZSİN AMMA BEN SENİN YAŞINI GAYET İYİ BİLMEKTEYİM ....
cümleten hayırlı günler ve saygılar CEVDET abim ELLERİNDEN ÖPER BU KARDEŞİN

Eflatun amcayı sahsen tanırım.Ondan bır gunesın oglu hıkayesını dınlemıstım.Allah uzun omurler versın.Ellerınden opuyorum Eflatun amcanın.

selamini iletirken kim diyeyim onuda yaxarsan sevinirim . amcam birakti sayilir artik kebanda ciftlik aldi orda kuslarla kopeklerle falan takiliyor artik bizde bayramdan bayrama gorebiliyoruz malum hayat sartlari saygilar...

baytuncer' Alıntı:
selamini iletirken kim diyeyim onuda yaxarsan sevinirim . amcam birakti sayilir artik kebanda ciftlik aldi orda kuslarla kopeklerle falan takiliyor artik bizde bayramdan bayrama gorebiliyoruz malum hayat sartlari saygilar...

Yozgattan Abdullah dersenız tanır.Dr Tamer Demir deger verdıgımız bır dostumuzdur.Gecen sene Cıftlıge Tamet hocayı zıyarete gittıgımde Eflatun amca ılede tanısıp bolca sohbet etmıstık.

basim ustune abim selamini iletirim. bu arada senlede tenistigima memnun oldum

baytuncer' Alıntı:
basim ustune abim selamini iletirim. bu arada senlede tenistigima memnun oldum

Bende menmun oldum Tuncer kardesım.Hatta sagolsun Eflatun amca 2 Ciftte kus hedııye etmıstı.Suan bende kuslarıda mevcut Eflatun Amcanın.

sabunimi hediye etti sana abi :)) banada sabuni yavrularını vermişti ilk beslediğimde (gerçi o açık boz der ama) :))

Geri