ramazan batman
Üye
- Ad Soyad
- ramazan tatar
- Meslek
- innşaat
- İlgi Alanı
- Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l8dcovdXfec[/youtube]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
S A GEÇMİŞ OLSUN RAMAZAN KARDEŞİM DÜZELİR KIRIK ÇIKIK YOK DİYORSUN BİLDİGİM KADARIYLA TAVSİYEM ŞU DAHA ÖNCE BENDE BİRKAÇ KEZ YASADIM KUŞU AYRI KOY HIRPALANMASIN KANADINI KUYRUGUNU KES KENDİNİ DAHA ÇABUK TOPLAR DÜZELİRSE KANADINI ÇEKME TÜYDE KENDİ ATSIN TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN BASA GELEN HER DURUM BİR TECRÜBEDİR OLAGAN SEYLER SAYGILARramazan batman' Alıntı:slm arkadaşlar gecen haftadan başlayıp videodaki gördüyünüz kuşa idman vermeye başladım tekrar videosunu cekecektim dün leyin kuşu ucurup seyletmek için yerimi aldım kuş 14dünçü severini yaparken herzamanki gibi şidetli dama girdi ve kontürolünü kaybedip dama cakıldı cok üzgünüm ve neyapacagımı bilmiyorum kuş şuan kanatlarını acamıyor ve her iki kanadı yerde sürükleniyor aceba ben neyap malıyım bukuş ucarmı tekrar hiç fikrim yok cok üzülüyorum deyerli kuş severe arkadaşlarım sizin le paylaşmak istedim belki içiniz de bu durumu yaşamış arkadaşlar var bukuş tekrar ucarmı kırık cıkık yok ama büzülüyor ve hep acı cekiyor saygılar