mavi 4 aylık yavru

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ramazan batman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan tatar
Meslek
innşaat
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=l8dcovdXfec[/youtube]

acemice bir cekim oldu inşallah sonraki cekeceyim ler daha iyi olur bukuş hakında yorum larınızı bekliyorum saygılarımla eklemede bana yardım cı olan orhan cesur kardeşimede burdan tşk etmek istiyorum iyikuşlar iyi insanların olsun (:

güle güle besleyin

tşk ediyorum arkadaşlar (:

yavruya kustumu bidaha çekersen daha iyi napçanı görürüz işallah iyi çıkar

yavruya kustumu bidaha çekersen daha iyi napçanı görürüz işallah iyi çıkar dogrudur kardeş zaten ben onu eşleş tirdim havalar düzelsin tekrar kuşu alcam kameraya

slm arkadaşlar gecen haftadan başlayıp videodaki gördüyünüz kuşa idman vermeye başladım tekrar videosunu cekecektim dün leyin kuşu ucurup seyletmek için yerimi aldım kuş 14dünçü severini yaparken herzamanki gibi şidetli dama girdi ve kontürolünü kaybedip dama cakıldı cok üzgünüm ve neyapacagımı bilmiyorum kuş şuan kanatlarını acamıyor ve her iki kanadı yerde sürükleniyor aceba ben neyap malıyım bukuş ucarmı tekrar hiç fikrim yok cok üzülüyorum deyerli kuş severe arkadaşlarım sizin le paylaşmak istedim belki içiniz de bu durumu yaşamış arkadaşlar var bukuş tekrar ucarmı kırık cıkık yok ama büzülüyor ve hep acı cekiyor saygılar

ramazan batman' Alıntı:
slm arkadaşlar gecen haftadan başlayıp videodaki gördüyünüz kuşa idman vermeye başladım tekrar videosunu cekecektim dün leyin kuşu ucurup seyletmek için yerimi aldım kuş 14dünçü severini yaparken herzamanki gibi şidetli dama girdi ve kontürolünü kaybedip dama cakıldı cok üzgünüm ve neyapacagımı bilmiyorum kuş şuan kanatlarını acamıyor ve her iki kanadı yerde sürükleniyor aceba ben neyap malıyım bukuş ucarmı tekrar hiç fikrim yok cok üzülüyorum deyerli kuş severe arkadaşlarım sizin le paylaşmak istedim belki içiniz de bu durumu yaşamış arkadaşlar var bukuş tekrar ucarmı kırık cıkık yok ama büzülüyor ve hep acı cekiyor saygılar
S A GEÇMİŞ OLSUN RAMAZAN KARDEŞİM DÜZELİR KIRIK ÇIKIK YOK DİYORSUN BİLDİGİM KADARIYLA TAVSİYEM ŞU DAHA ÖNCE BENDE BİRKAÇ KEZ YASADIM KUŞU AYRI KOY HIRPALANMASIN KANADINI KUYRUGUNU KES KENDİNİ DAHA ÇABUK TOPLAR DÜZELİRSE KANADINI ÇEKME TÜYDE KENDİ ATSIN TEKRAR GEÇMİŞ OLSUN BASA GELEN HER DURUM BİR TECRÜBEDİR OLAGAN SEYLER SAYGILAR

oncelıkle emegınıze saglık tam ekelegınde guzel olur ınsallah dıyecektımkı uzuntulu bı durumla karsılasmıssınız ramazan bey ınsallah kusunuz duzelır daha guzel performanslar yaratır saygılar.

isyankar kardeş kuş düzelmedi ama iki tane kardeşi yeme yeni düştü onları hazırlıycam kısmet se 2ay sonra net bir şekil de videolarını cekip ekliycem nasip kısmet artık
saygılar engüzel kuş lar en iyi insanların olsun

Arkadalar Yavru Mavi Varda Yumurtadan Cıkalı 1 hafta fln oldu nezman Salmam Gerekir ?

Geri