Mavi Çakal

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yusuff-1010
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Yusuf ÇAYLAK
Meslek
Kaptan
İlgi Alanı
Diğer
Mavi çakalla mardin eş olmuş ortaya bu çıktı

Ekli dosyalar

• 560032_169936553191558_1082819587_n.webp
    560032_169936553191558_1082819587_n.webp
    30.6 KB · Görüntüleme: 683
güle güle besle arkadaşım. artık kuşunuz hem oynar hemde takla atar. çift performanslı kuş sahibi olmuşsunuz.kanat seside inşallah güzel olur.

KELEBEK Mİ? TAKLACI MI ?

GEREKSİZ BİR BAŞLIK OLDUĞU KANAATINDAYIM.MELEZLEMEYE Mİ ÖRNEK.YOKSA ;AYIKLA PİRİNCİN TAŞINA MI ? AL BU KUŞU SOK ... KOYNUNA..MI DEMELERİNİ BEKLEDİN..? TAKLACI İLE KELEBEK KIRDIN .İSTEDİN -İSTEMEDİN OLDU..EĞER BÖYLE MELEZLEMELERE ; YOL AÇIYORSAN DİKKAT ETMİYOR. KUŞLARINA SAHİP ÇIKAMIYORSAN CAMİAMIZDA YERİN YOK.IRKLARI KIRMAYINIZ,MELEZLEMELERE MÜSAADE ETMEYİNİZ.!

Re: KELEBEK Mİ? TAKLACI MI ?

[email protected]' Alıntı:
GEREKSİZ BİR BAŞLIK OLDUĞU KANAATINDAYIM.MELEZLEMEYE Mİ ÖRNEK.YOKSA ;AYIKLA PİRİNCİN TAŞINA MI ? AL BU KUŞU SOK ... KOYNUNA..MI DEMELERİNİ BEKLEDİN..? TAKLACI İLE KELEBEK KIRDIN .İSTEDİN -İSTEMEDİN OLDU..EĞER BÖYLE MELEZLEMELERE ; YOL AÇIYORSAN DİKKAT ETMİYOR. KUŞLARINA SAHİP ÇIKAMIYORSAN CAMİAMIZDA YERİN YOK.IRKLARI KIRMAYINIZ,MELEZLEMELERE MÜSAADE ETMEYİNİZ.!

sevgili abim ben 5 iş nedeniyle ay evde yoktum o yüzdende böyle yanlış bi eşleşme olmuş ben yokken babam baktı oda hiç anlamaz bu işlerden nedenide bu bende sizin en kısıa sürede önyargılarınızdan kurtulmanız temennisindeyim. iyi günler

sevgili abim ben 5 iş nedeniyle ay evde yoktum o yüzdende böyle yanlış bi eşleşme olmuş ben yokken babam baktı oda hiç anlamaz bu işlerden nedenide bu bende sizin en kısıa sürede önyargılarınızdan kurtulmanız temennisindeyim. iyi günler

Yusuf kardeşim, 5 ay ev de olmaman kuşlar ile ilgilenmemen mazeret sayılmaz, bunu yazıyor olman seni melezleme den kurtarmaz, bu sefer de sana, taklacılar ile kelebekler neden aynı kümeste diye sorarlar, iş uzar gider, ama bu şekilde kümese sahip olan birisi nam sahibi, iyi kuş sahibi olamaz, daha gençsin, sana önerim tek bir ırk seç ve kümesinde sadece o ırkı bırakıp o kuşları üret. Hem namın hem şanın olur. Veya bizler gibi yan yana 2-3 kümes birden yap, her kümese bir ırk koy besle..

Genç arkadaşım olan olmuş bundan sonraki önlemler önemli.En sevdiğin ırk hangisiyse onun haricindeki ırkları elinden çıkartmanı tavsiye ederim iyisi bu olacaktır.Birde her ırkın safkan olanı,özelliklerini en çok yansıtanını beslemeni öneririm.

Geri