MAVİ ÇAPAR,MAVİ BAŞ YADA MAVİLERDEN GELME BEYAZ KELEBEK ARANIYOR...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sinoplu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

sinoplu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
aykut karadaş
Meslek
ofis görevlisi
İlgi Alanı
Kuşlar
MAVİ ÇAPAR ,MAVİ BAŞ YADA MAVİLERDEN GELME DİŞİ BİR KELEBEK(SAYA) ARANMAKTADIR.. ERKEK KELEBEGIMIN EŞİ KAÇTIGI İÇİN SUAN BOŞTA KUŞ GUZEL OLSUN YETER OYUN VE KOSTUM OLARAK TABİİ...ILGILENENLERE DUYRULUR..
ŞİMDİDEN SAĞOLUN....

KİMSE KUŞ SATMIYOR HERHALDE.KELEBEK KUŞUNA NEDEN ULAŞILAMIYOR HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM :hungur:

kardeşim sinop diyorsun mesafe çok uğraşacak adam yok yaz gunu kimse kuş satmakla uğraşamıyor kahveler ve dernekler bile boş pazarlar bile yarıya düştü senin yapman gereken tek iş sinopta aramak kuşu imkanın olacak uşak izmir kırkağaç gezeceksin çok işine yarayacak mavi kafakuyruk bulabilirsin

sağol trakyalı.. ama şöyle bı durum var sınopta topu topu 5 tane kuş besleyen var ve tek kelebek ırkı besleyen benım,mardın kusu beslenıyo sınopta ve o kadarda kalıtelı kuslar yok burda.sağol yınede ılgılendıgın için artık istanbula yol düştü bana :)) özledım zaten ıstanbulu..!! :heyo:

Re: MAVİ ÇAPAR,MAVİ BAŞ YADA MAVİLERDEN GELME BEYAZ KELEBEK

Canım kardeşim sen sitem ediyorsun ama eksik bilgi iletiyorsun İstanbulda bir uçurmalık dönüş kuşu birde damızlık kuş besliyorlar sen bunlardan hangisisini istiyorsan ona göre yaz veya tel ile ulaş xxxxxxxxxxx selamlar

Geri