mavi galaçalarım eşleşirken :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan perspektif
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K

perspektif

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ibrahim çoban
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Köpekler
[No message]

Ekli dosyalar

• IMG_7899.webp
    IMG_7899.webp
    260.4 KB · Görüntüleme: 1,716
  • IMG_7900.webp
    IMG_7900.webp
    152.5 KB · Görüntüleme: 1,709
Selamlar. Maşallah Dönekler kostüm ve fizik olarak çok güzeller kesmeler iyi. Kuyruk altı güzel. Tek eksiği havada görmediğim için uçuşları. inallah onlarda kostümleri kadar güzeldirler.Allah Bol Yavrulu Sezonlar Geçirmenizi Nasip Etsin.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

yorumların için teşekkür ederim hüseyin. damızlığa yatırılmış bu kuşlar, uçmazlar yani. ama yavrularını üretmek nasip olursa o zaman görürüz bakalım ne mal olduklarını:) üretebilirsem sana da yollarım artık kendin görürsün icraatlarını.
dostlukla...

İbrahim bey,dönekleriniz gerçekten mükemmeller,Allah nazarlardan korusun.İnanın bu güne kadar böyle güzel kostüme sahip mavi dönek çok az gördüm.İnşallah bol ve sağlıklı nesiller elde edersiniz bu güzel anaçlarınızdan.

teşekkür ederim gökhan bey. temennilerinizin gerçekleşmesi bizim de idealimiz. umarım yüzümüz güler. kuşlarımız sağlıklı olsun da gerisi gelir zaten.
dostlukla...

ibrahim bey güzel bir kare yakalamışsınız.
teşekkürler.

denk geldi desem inanırmısın bilmiyorum ömer bey :haha: yorumlarınız için teşekkürler,
dostlukla...

YA KARDEŞİM KUŞLARIN ÇİFLEŞME VİDEOSUNU NİYE KOYUYORSUN??ALLAHIM YA RABBİM :sinirli:

selamlar. sayın ayberk koyduğum resmi beğenmemiş galiba. bir de video yazmışsınız ama ben video değil sadece resim eklemiştim. bunda da tepki verecek bir durum olduğunu düşünmüyorum. zaten sitede "kuşlarınızın eşleşme anı fotoğraflarını koymayın" diye bir yasak yok. eşleşme durumu gizlisi saklısı olan bir konu değildir. tabi herkes her şeyi beğenmek zorunda da değil, yorumlara saygı çerçevesinde saygılı davranırız.
yorumun içim size de teşekkür ederim güvercindostları arkadaşım.

çok güzel kuşlar sağlıklı ve güzel heveslerle beslemeniz dileğiyle maşallah :)

Geri