Mavi Kafa Kuyruk Dişi Kelebek Arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
Arkadaşlar elimde bir adet mavi çapar erkek kelebek var. Kendisi sağlam sayılabilecek bir soydan geliyor. Ve mavi kafa kuyruk anne babadan gelen tek bozuk renk. Bir arkadaşım zamanında hediye etmişti. Uygun bir dişide verecekti fakat bir nedenden dolayı kuşları toptan satmış. Şimdi bu erkeğe mavi kafa kuyruk bir dişi almak istiyorum. Elinde uygun fiyatlı özellikle istanbul anadolu yakasından gidip alabileceğim yerde satabilecek varsa mail atsın. hep taklacı besliyordum merak işte bir çiftte kelebeğim olsun :)
resim temsilidir. bendeki erkek buna çok benzemekte

Canım kardeşim mavibaş ile çalışacağına beyaz ile çalışır isen daha iyi sonuç alırsın ama yinede sen bilirsın tel numaram xxxxxxxxxxxx selamlar

Elimdeki kuş tamamen lekesiz mavi kafa kuyruk anne babadan gelme. arkadaşın dediğine göre 2-3 ağız yavruda bir , iki tane böyle bozuk çıkıyormuş. kimi tam beyaz, kimi lekeli mavi kafa kuyruk, bazende böyle mavi gibi atıyormuş. kelebekten pek anlamam aslında arkadaşın dediğine göre anne veya babası gibi bir kuşla vurursam yine mavi kafa kuyruk yavru verirmiş. kendi denemiş yavrular güzel çıkmış hatta bendeki kuşta öyle bir eşleşmeden gelen 4. ağız yavrulardan olduğunu söylüyor. sanırım siz kelebek konusunda tecrübelisiniz. sizce kelebeğin iyisi nasıl olmalı? birde fiyat aralığı nedir sizde?

Geri