saraç
Üye
- Ad Soyad
- mehmet kuyucu
- Meslek
- zirai ilaç bayi
- İlgi Alanı
[No message]
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kusbaz123' Alıntı:kardes orda mavi kelebekmi ? kelebekse ne kelebegi diye adlandırılıyor?
hafta sonu sınavlarım var ınsallah daha sonra bakalımTolga45' Alıntı:Abi bu pazar müsaitsen kuşları gelip görelim.
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:kusbaz123' Alıntı:kardes orda mavi kelebekmi ? kelebekse ne kelebegi diye adlandırılıyor?
Sen yaş alanlarına hiç bakmıyormusun arkadaşım?
bir tür kelebek çeşidi kafa kuyruk mavi gerisi beyazkusbaz123' Alıntı:Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:kusbaz123' Alıntı:kardes orda mavi kelebekmi ? kelebekse ne kelebegi diye adlandırılıyor?
yas alanına bakmadım abi dogru. peki ordami mavi ne ?
pek kümesten dışarı çıkarmadığım için oyun konusunda yorum yapamam ama akllı hayvanlarkemal' Alıntı:Maşaallah çok güzel kuşlar...Manisalı yetiştiricilerede böylesi kuşlar yakışır ..Kostümleri harika kuşların oyunları ve akılları nasıl ?
saraç' Alıntı:bir tür kelebek çeşidi kafa kuyruk mavi gerisi beyazkusbaz123' Alıntı:Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:kusbaz123' Alıntı:kardes orda mavi kelebekmi ? kelebekse ne kelebegi diye adlandırılıyor?
evet oda kelebekkusbaz123' Alıntı:saraç' Alıntı:bir tür kelebek çeşidi kafa kuyruk mavi gerisi beyazkusbaz123' Alıntı:Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:kusbaz123' Alıntı:kardes orda mavi kelebekmi ? kelebekse ne kelebegi diye adlandırılıyor?
ben mav ıkaf amavı kuyrugu sormuyorumm guk va rorda b ıtane onu sordum oda kelebekmı dıyee ?
manisa akhisarda oturuyorum nasipse veririz bir çiftsozturk' Alıntı:MANİSA MERKEZ DE Mİ OTURUYORSUNUZ? MAVİ KAFA KUYRUKLAR GÜZELMİŞ. BİR ÇİFT LMAK İSTERİM
satılık mavi karabaş var erkek, dişi, takım olarak hepsinden varibrahim35' Alıntı:izmir de kelebek besliyorum. mavilerin maşallahı var.satılık mavi karabaş varmı
satılık var fiyatı kuşuna göre değişiyormzng' Alıntı:satılık varmı acaba ve fiyatını ögrdebiliryim
takımına göre değişiyor fiyatlarıbyenes' Alıntı:mavıbasların takım fıyatı nedır ?