FeLix_
Üye
- Ad Soyad
- Mesut DİNÇER
- Meslek
- Medikal Kimya
- İlgi Alanı
- Köpekler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:[email protected]' Alıntı:ADI ÜSTÜNDE '' MURADİYE SELANİĞİ '' BURSAMIZIN KUŞU ..GÜLE GÜLE BESLE.. MAŞALLAH..
MURADİYE SELANİĞİ Nİ ÖYLE BİLİRİZ DOĞRUSUNU SEN DAHA İYİ BİLİRSİN..DÖNEKCI35' Alıntı::ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:[email protected]' Alıntı:ADI ÜSTÜNDE '' MURADİYE SELANİĞİ '' BURSAMIZIN KUŞU ..GÜLE GÜLE BESLE.. MAŞALLAH..
[email protected]' Alıntı:MURADİYE SELANİĞİ Nİ ÖYLE BİLİRİZ DOĞRUSUNU SEN DAHA İYİ BİLİRSİN..DÖNEKCI35' Alıntı::ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:[email protected]' Alıntı:ADI ÜSTÜNDE '' MURADİYE SELANİĞİ '' BURSAMIZIN KUŞU ..GÜLE GÜLE BESLE.. MAŞALLAH..
RENKLİ DÖNEKLER BİZDEN DEĞİL..SENİ GÜLDÜRMEK GÜZEL Dİ..
BURSA DA SEMT İSMİDİR MURADİYE.. :evet: :slm:
[email protected]' Alıntı:HAY ALLAH BEN DE NEREDEYSE BURSAYA MAAL EDECEKTİM SELANİĞİ DESENE..BRANŞIM OLMADIĞI İÇİN MAZUR GÖRÜN '' ÖZÜR DİLİYORUM. ''.
[email protected]' Alıntı:MURADİYE SELANİĞİ Nİ ÖYLE BİLİRİZ DOĞRUSUNU SEN DAHA İYİ BİLİRSİN..DÖNEKCI35' Alıntı::ckmk: :ckmk: :ckmk: :ckmk:[email protected]' Alıntı:ADI ÜSTÜNDE '' MURADİYE SELANİĞİ '' BURSAMIZIN KUŞU ..GÜLE GÜLE BESLE.. MAŞALLAH..
RENKLİ DÖNEKLER BİZDEN DEĞİL..SENİ GÜLDÜRMEK GÜZEL Dİ..
BURSA DA SEMT İSMİDİR MURADİYE.. :evet: :slm:
Turker abi tesuf ederim bi muradiyeci olarak masallah bu arada guzelmis galaçali..[email protected]' Alıntı:EVET EVET MESUT SUÇLU :haha: ..ASALIM..MESUT'U ... :haha: :slm: GÜLE GÜLE BESLE OYNARCI MESUT.. :evet: BIRAK 20-50 TL LİK KUŞLARI DOĞRU YOLA GEL .. :haha: MAŞALLAH..PEK DE AKILLI KUŞA BENZİYOR.. :heyo: