Mavibaş yavrular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

kemal

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Kemal Tüfekçi
Meslek
kuyumcu
İlgi Alanı
Kuşlar
[No message]

Ekli dosyalar

• Görüntü041.webp
    Görüntü041.webp
    89.3 KB · Görüntüleme: 1,793
  • Görüntü084.webp
    Görüntü084.webp
    275.9 KB · Görüntüleme: 1,902
Kemal kardeşim sağlıklı yavrular alman dileği ile!

maşallah kemal abim yavruların cok guzel allah nazardan saklasın 2.resimdeki sol taraftakı yavruya bayıldım..

kemal abi küçükler ayaklanmış maşallah :)

kolay gelsin allah nice güzel yavrular nasip etsin çok güzeller inşallah allah bizede nasip eder böyle yavru almak için uğraşıp duruyorum daha beceremedim:)

Zamanla inşallah kümeste kuşlar uygun ortamı yakaladıkları zaman sağlık problemide yoksa eğer çok çabuk çoğalırlar..Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin..

Yavrular çok sağlıklı ve güzel görünüyor bol yavrular..

Sevgili dostum Kemal,
Kuslarin masallahi var cok guzel gorunuyorlar, burdan gordugum kadarıyla kostum olarak cok guzeller, acaba lekeleri varmı yoksa duble ( Lekesiz ) Kafakuyruklarmı?

Teşekkür ederim Serdar;yavrulardan bir tanesi tamemen lekesiz bir tanesinde ise sol kanadında hafif bir şekilde saz var..anne babası bir ağız kafakuyruk bir ağız çapar atıyorlar..sadece kostüm değil soyunda oyun vardır..Ah birde arkatepe olsalar :heyo:

kemal' Alıntı:
Teşekkür ederim Serdar;yavrulardan bir tanesi tamemen lekesiz bir tanesinde ise sol kanadında hafif bir şekilde saz var..anne babası bir ağız kafakuyruk bir ağız çapar atıyorlar..sadece kostüm değil soyunda oyun vardır..Ah birde arkatepe olsalar :heyo:

Hmm, Arkatepemi yok ya Su guzelliklere oyle bir kusur yakismazdi :) Hersey sadeligiyle guzel, Kelebek Olsun Sade Olsun, Bide Oyunu oLsun..
Cokmu Sey istedim :)

Göreceli bir kavram kelebekçiden kelebekçiye değişir Arkatepe veya düz kostümlü veya kostümsüz ama ne olursa olsun oynayacak nasıl taklacılar takla yok yem yok diye espri yaparlar bende dönüş yoksa kümesde yer yok... :asla:

değerli arkadaşım kemal bey yavrular cok güzel. dönüş varmı,sizin dediğiniz gibi birde tepeli olsa süper olur.SAYGILAR.

kemal bey emanetleri en kısa zamanda bir şekilde size ulaştıracağım.

sağolasın abi teşekkür ederimm..abi bizde dönmeyen kuşa kümeste yer yok hepsi oynar ...ama bu mavibaşlar telkuyruklar kara enseler gibi düze sarmaz yalnız kısa burgular yapar yüksek uçar dar ve seri dönüşler yapar(anne-baba)

evet kemal abi öğrendiğim ve gördüğüm kadarıyla dönmeyen kuşa kümeste yer yok :D

Maşallah Kemal bey;
Yavru mavibaşlarınız inşanlah sağlıklı büyür, yavrularınıza aşı yapıyomusunuz, daha önce ben aşı yapmadığım için yavruların çoğu tuyden cıkamayıp hastalanıp ölüyolardı.

Evet çok haklısınız Gökay bey aşı süt aşısı var elimde ama yapmadım colombovac arıyorum onu tavsiye etti Cemal temizel ondan yapacağım bulursam..

s.a kemal abi bende mavibaşçıyım abi eğer elinde temiz lekesiz mavibaşlar varsa ben almaya hazırım abi cevap yazarsan msn ni veya cep tel verirsen sevinirim

tilkikuş' Alıntı:
s.a kemal abi bende mavibaşçıyım abi eğer elinde temiz lekesiz mavibaşlar varsa ben almaya hazırım abi cevap yazarsan msn ni veya cep tel verirsen sevinirim

LÜTTFEN SİTE KURALLARINA UYUNUZ.
Güvercin alım-satım konusunun dışında alım-satım muhabbeti yapmak yasak.
yetiştiricimiz kuşlarını satmak isteseydi alım-satım konusuna açardı konuyu.

ÖNCELİKLE TÜM GÜVERCİN MERAKLSI ARKADAŞLARA SELAMLAR.KEMAL KARDEŞ ANLADIĞIM KADARIYLA TEPELİ KELEBEKLERE BİRAZ MERAKLISIN!BENDE SADECE TEPELİ KELEBEK VE AYRI YERDE POSTA KUSU BESLİYORUM.MAVI BAŞ YAVRUALIN GUZEL GORUNUYORLAR İNSALLAH SALIKLI BIR SEKİLDE BÜYÜTÜR, UCURUSUN. RESİMLERİ BİZLERLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN TEŞEKKÜRLER .

Emre bey teşekkür yorumlarınız için.. tepeli kelebeğin bende çok ayrı bir yeri vardır ..

kemal abi güsel kuşlar inş. istediğin gibi olur
KUBİLAY saygılarımla......

Maşallah diyelim öncelikle ,

Yavrularını iyi büyüt usta güzel bak onlar sana senın onlara baktığın değeri zamanı gelince vericektir emin ol .)

Geri