Mavikuyruktan Gelen Beyaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan RequeNN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

RequeNN

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkay
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kuşlar
Mavikafa mavikuyruk erkek ile beyaz dişiden, beyaz yavru geldi.O gelen yavruyu mavi çakal ile eşleştirsem nasıl yavru verir acaba?

Normalde mavi çapar ile düz beyazı vurduğunda mavi baş mavi kuyruk veriyor bildiğim kadarıyla kelebek fazla beslemedim pek bi bilgim yok ama bunu denemiştim eskiden beslediğim sürec içerisinde.Ama tabi illa mavi baş vercek diyede kaide yok kan meselesi kuşçuluk kan tutarsa olur tutmazsa olmaz inşallah güzel yavrular alırsın...

Amacım herhangi bir çeşit çıkarmak değil zaten nasıl bi durum olur diye düşündüm çaparlı olur giibime geliyor.

Berkay ben de samur ile beyaz eşledim dün (kelebek - saya) ikisi de sarı karanfillerden gelme kuşlar, bakalım yavruları nasıl çıkacak ben de deneyeceğim, seninkiler de mavi karanfil atabilir (inşallah öyle atsınlar) :))

hangi rengi hangi renkle eslersen esle kus neslinde ne var ise hepsini zaman içerisinde verir

Çakalın eşini atmaca aldı şimdide bu beyazı kovalıyor 2side yavruluktan yeni çıkıyorlar bakalım :)

Çoktan eş olmuşlar bile kuyruğunun üstü şişmiş çatılarda açık bakalım ilk yumurtalardan yavru çıkıcakmı (:

Geri