..::Mavilerim::..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaCaKMaKLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ÖzGüR aFaCaN
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
İlgi Alanı
Kediler
Merhaba arkadaşlar mavilerimi sizinle paylaşmak istedim cok guzel iri kuşlar, havada uçarken görmedim ama oda içerisinde tavana asılıyorlar. Erkeğin paçaları mükemmel umarım kaçırmadan uçurabilirim.

Erkek;

:oley: :tamam: :buyrun: :utangac:

1006452xd2.jpg

1006454aq0.jpg

:oley: :buyrun:

1006455vm9.jpg

Dişi

:? :evet:

1006456ey9.jpg

:oley:

1006453zh3.jpg

Yorumlarınızı Bekliyorum :utangac:

Bu kuşlar Saim ustanın damarlarından olmasın :)
Güzel görünüyolar ,ne zaman ucurmayı düşünüyosunuz ?

heheh valla burda devam etmek ıstıyorsanız saım usta polemıgıne buyrun :D ama yok ben bilmem damar falan, hayırlısıyla alıştırıyım uçuruyım orta düzeyde oynasın kuslar bana yeter :) Rahmetlilerede karışmıyorum, allah rahmet eylesın :evet: .

Özgür kardeşim kuşlar son derece güzel özelikle arka tepe mavi

Teşekkür ederim Abi Allah(c.c.) Razı olsun, Hepinize sağlıklı güzel kuşlar nasip etsin...

kuşlar güzelmiş pacaları dolgun bol yawru alman dilegiyle

maaşallah kuşlar güzel duruyo. Büyük ihtimalle iyide oyun yaparlar duruşlarından belli. Hayrını görün.....

maşallah hepsi çok güzellermiş özellikle arka tepeliler muhteşem

Kuş çok güzel ama bu renge mavi denmezki. Bu renk yöreden yöreye değişen Saraylı, kürenk, Sabuni, Sarıkır, veya Boz diye adlandırılan bir renktir..

çok güsel abi göklerin bol bol yawru alın.
KUBİLAY saygılarımla........

mrb kardeşim kuşların güzel maşallah ama fotografı çekerken emek harcamısın çekilen zemin çok hoş olmuş tertemiz özenmişşin belli kuşlarına deger verdigin çektin fotodan belli saygılar. :heyo:

Hoca' Alıntı:
Kuş çok güzel ama bu renge mavi denmezki. Bu renk yöreden yöreye değişen Saraylı, kürenk, Sabuni, Sarıkır, veya Boz diye adlandırılan bir renktir..
Evet haklısınız ben hata yapmışım düzelttiğiniz için allah razı olsun...

Özgür bey kuşlarınız güzel ve çok bakımlı gözüküyorlar.İyi günlerde besleyiniz.Saygılar.

Teşk ederim, Dişiyi kaçırdım erkeğinide şimdilik bir arkadaşa verdim. :)

kuşlar güzelde bunlar mavi deyilki bunlar ankarada boz samsunda kızıl derler

Abi senin mavi diye belirttiğin erkeğin rengi sabunu(mat)dir.Neden diye soracak olursan en basitinden mavi kuşun kanatları mavi(koyu) veya siyah(maviye dönük) olur ama sabunilerde kanat rengi kahverengidir.Bu duruma göre resimde gördüğüm erkeğin kanatları kahverengi buda demek oluyor ki kuş sabuni...saygılar

Geri