Mavilerim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ali-g
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ali-g

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ali
Meslek
tekniksiye
İlgi Alanı
Kediler
Tüm kuş besleyen arkadaşlara selam olsun birkaç resimde ben eklemek istedim.Bütün yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• Görüntü013.webp
    Görüntü013.webp
    39.3 KB · Görüntüleme: 1,062
  • Görüntü012.webp
    Görüntü012.webp
    29.6 KB · Görüntüleme: 1,021
  • Görüntü001.webp
    Görüntü001.webp
    36.3 KB · Görüntüleme: 1,076
2iki resim daha

Ekli dosyalar

• Görüntü006.webp
    Görüntü006.webp
    46.4 KB · Görüntüleme: 1,030
  • Görüntü008.webp
    Görüntü008.webp
    42.6 KB · Görüntüleme: 1,087
Evet kuşlar güzel gözüküyor , özellikle ilk kuş benim hoşuma gitti doğrusu .. size bol uçumlu bol yavrulu günler dilerim selamlar..ŞEREF

Masallah cokm güzel kuslar kardesim güle güle ucurun tüyünce yavrusunu alirsiniz insallah allah olmayanlarada versin. atmacasiz saglikli ve bol yavrulu bir sezon diliyorum. selametle.

maşallah kuşlarınız süperlermiş inşallah hava performansları da iyidir

Kuslar guzelmıs ozellikle boz takklıyı cok begendim bol yavrulu gunler

guzel kuslar.arka tepeli hosuna gitti kalem gibi duruyor.oyunları nasıl ustam kusların.Atmacasız bol yavru almam dileğiyle.
saygılar...

maşallah güzel kuşlar allah güle güle beslemeyi nasip etsin

s.a ilk resimdeki susamlı ankara sarıkırı dişi çok güzel maşallah mavi lerinde erkegi güzelmiş ama oyun kuşuna posta halkası takılmıs bence yanlış bişey bende oyun kuşu besliyorum ama böyle bi düşüncem yok sizin görüşünüzde halkada ismiz yazmasıdır belkı ama o halka o kuşu bozar gerek paça takımı bazı kuşlarda ayak yapısı biraz daha büyük oluyo ve halka sıkıyo ve kuş topallamaya başlıyo önerim budur...

gerçek kuşçulara selam olsun....

SAYGILAR.....

kuşcu_41' Alıntı:
s.a ilk resimdeki susamlı ankara sarıkırı dişi çok güzel maşallah mavi lerinde erkegi güzelmiş ama oyun kuşuna posta halkası takılmıs bence yanlış bişey bende oyun kuşu besliyorum ama böyle bi düşüncem yok sizin görüşünüzde halkada ismiz yazmasıdır belkı ama o halka o kuşu bozar gerek paça takımı bazı kuşlarda ayak yapısı biraz daha büyük oluyo ve halka sıkıyo ve kuş topallamaya başlıyo önerim budur...

gerçek kuşçulara selam olsun....

SAYGILAR.....

selamlar onun da kolayı var artık mardinlere bangolara postalara hangi kuşa takacağınızı söylerseniz ona göre marka üretiliyor.

Geri