Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MAX 1' e yani ibrahim bey e çalışmalarında kullanması için resimleri buraya toplayalım lütfen
İbrahim bey sizi çok iyi anlayabiliyorum çalışacak kalitede şekilde ilginç resimler bulamıyorsunuz.
Arkadaşlar lütfen üzerinde çalışılabileceğini düşündüğünüz resimleri burada toplayalım.
ne tarz resimler istediğinizi yazarsanız ibrahim bey arkadaşlarımızda o şekil resimleri atar.
ben resimleri büyük olarak atıyorum küçültmeden o yüzden açılmakta sorun olabilir geç olabilir ama büyük kaliteli resimler çalışmalarınız için daha iyi olur diye düşünüyorum.
Re: MAX 1 e ani ibrahim bey e çalışmalarında kullanması için resimleri buraya toplayalım lütfen
öncelikle böyle bir konu açtığınız için ömer bey sizi tebrik etmek istiyorum.resimlerin görüntü kalitesi net olur ise muhtemelen çalışmalarda o kadar güzel olacaktır.ayrıca güvercin resimleri için her zaman takka perçem kuşlar çalışmam için öncelik taşıyor.gül perçem yada basma perçemli kuşlarda öyle.ama buraya konulacak net resimler çalışma yapılması için istenilirse onuda yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın.resim sahibi nin ismiylede yeni konu açılacaktır.hatta arka plan resmini bile kendileri belirleyip resimlerinide ona göre buraya şekillendiririz.güvercin resimleri olması şart değil görüntü net olur ise farklı resimlerde olabilir.
Biz burada bir çok kimsenin yapamayacağı veya hayal gücü ile farklı çalışmaları yapamayan yada yapmayan çalışmaları sizlere göstermek istiyoruz.hatta bu resimler arkadaş vs resimlerde olabilir.sevdiğiniz bir kişininde olabilir.
özel kişiye ait resimleri buraya koyamam ama forum arkadaşlığı adına ve gizli tutulmak şartıyla resimlerinizi [email protected] da beni açık yakaladığınızda atabilirsiniz ve ortalama 20-30 dk sonra resimlerinizi alabilirsiniz.bunu size parayla bile nazlanarak yapacaklardır.işte meydan bedava photoshop değil bedava fotoshop.
yapmamı istediğiniz resimleri buraya koyarak ve hatta nasıl bir şey olmasınıda açıklayarak buraya eklediğiniz resmin altına belirtiniz.
Ömer bey çok sağolun ama inanın insanları memnun etmek hiç öyle kolay değil.şimdiki nesil canavar gibi yorum takılıp kalıyor burada neyse herkeze saygılar msn den çok forumda görüşmek dileğiyle
Not:lütfen ekleceğiniz resimlerin altına alıntıdır yada benim gibi not düşer iseniz kimsenin kuşu yada kimsenin resmi birbirine karışmaz
Re: MAX 1 e ani ibrahim bey e çalışmalarında kullanması için resimleri buraya toplayalım lütfen
ibrahim bey buraya bazı resimler koyuyorum
resim kaliteleri gayet iyi havada taklacı hareketleri ağırlıklı bu tarz resimler yok hiçbir sitede hayvanları havada yakalamaya çalıştık bunları sizin hayal gücünüze bırakıyorum ama arkadaşlardan bunlara uyacak tema ve arkaplan teklifi gelirse değerlendirirsiniz.
ama çalışmalarınız şu anda internette olmayan gayet muhteşem çalışmalar buunların değerinin bilinmediğini düşünüyorsunuz belki ama inanın değerini bilenler var si en doğru yoldasınız ilkleri yapıyorsunuz çalışmalarınızın devamını ve resimlerimi değerlendirmenizi rica ediyorum şimdiden çok teşekkürler.
resimleriniz şu andan itibaren değerlenmeye alınmıştır.bende size katılıyorum bırakın forumu ve forumları net de olmayan görüntüler sunmaktayım.lütfen yalnış anlaşılmasın kendimi övmüyorum.kaliteler bu sitede akışına devam edecektir.ayrıca bu resimlere yazmamı istediğiniz her hangi bir yazı varmıydı acaba boş bırakmak ama asla olmaz .copy yapabilirler anladınız umarım saygılar