maya daki kuş uçurulsa dengede bozukluk olurmu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ayhantirol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 849

ayhantirol

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ayhan öz
Meslek
teknik
İlgi Alanı
Kediler
herkeze slm arkadaşlar benim arka tepe çakmaklı erkek eke 2 saat uçar, cok sık sefere gelmesede her seferinde 12 yada 13 taklayla tırmanır fakat taban takla yoktu şu an yavru bakıyor yavrular çıkalı yumurtadan 5 gün oldu normalde mayadayken uçurmam ufak bir köpekten korktu kendl kalktı 1,5 sat uctuktan sonra başladı taban taklaya biraz acemice taban giriyordu sanki dengesi bozuluyor fişeğe tırmanırken topluyor kendini neyse birkac kez taban taklayı yine başardı zorlanarak fakat tabanı vurup dengeyi kaybetip neredeyse o hızla yere cakılıyordu taparladı yavaşca düştü yere bu gün kafama takıldı tekrar denedim aynı hatayı yaptı kümesin uzağındaki bir catıya düştü sizce sebebi mayada olmasımı yoksa ilk yavru larına kusmaya başladığı için kızgınlıktanmı saçmalıyor bir hafta sonra düzelip rahatlıyacağını düşünüyorum siz ne dersiniz.. ?

genelde yavruya bakan kuşlar uçuş sertliklerini kaybederler. söylediğiniz olaylar büyük ihtimal yavruya baktığı içindir. havada atmaca, şahin ile dalga geçen erkek oynarımı yavruya baktığı dönemde atmacaya kaptırmıştım.

BEN PEK UÇMASINI İSTEMEM..KEYF İÇİN İSTERSE BİRAZ UÇSUN..GEREĞİNDEN FAZLA UÇANLARIN KUSTUKLARINI GÖRDÜM..İNİNCE...TAKDİR SİZLERİNDİR..

yorumlar için tsk.

Geri