Mayıs 2012 Yavrusu Miski

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BaDDuA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

BaDDuA

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Emre TEMÜRCÜ
Meslek
Reklam
İlgi Alanı
Kediler
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DRCnVQNsA6o[/youtube]

Yaklaşık 10 aylık yavrudur. Yaz yavrusu olduğu için belli görevlerini tamamladıktan sonra makaslanarak teleklerini dizmesi için dinlendirilmiştir. 1 aydır tekrar kaldırmaya başladık ve sanırım iyi gidiyor ? Kuşun babası taklacı mardin fotoğraflarında mevcuttur.

Emre bey video paylaşmışsınız fakat olmamış.Videonuzun youtubedeki linkinin tamamını buradaki youtube şıkkının ortasına kopyalayın.Bu şekilde açılabilir videonuz.Kolay gelsin...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DRCnVQNsA6o[/youtube]

Bilgi için teşekkürler Kerim Türk

Çok daha uzaktan kapatıyordu son anda gördüğüm için biraz kısa kaldı görüntü ancak zaten havanın kötü olmasıda kuşun tam randımanla uçmasına engel oldu ama genel görüntü iyiye gideceği yönünde beni umutlandırdı diyebilirim.

Çok enteresan hayretler icerisindeyim ...

Ben videoda kuşun toplam 2 fişeğini gördüm.2 Fişekte değişik yerlere oynuyor.
İlk fişeğini güzel geliyor seslide gidiyor.Her seferinde böyle gelip yerine oynasa izleyecisine keyif verebilicek bir kuş.
Sizinde dediğiniz gibi "Makaslanarak teleklerini dizmesi için dinlendirilmiş." . Ayrıca yine sizin dediğiniz gibi video sesinden anlaşılacağı üzere rüzgarlı.Zamanla düzene girecektir diye düşünüyorum.Düzene girdiğinde tekrar izlemek isteriz.
Sizede emeklerinizden ve paylaşımızdan dolayı teşekkür ederiz.Oyun kuşu kolay iş değildir. :evet:

İlkinde oynadigi yer oynamasi gerektigi yer ancak 4 5 metre yukarda yüksekten oynuyor ikinci yaptigi yer farkli rüzgar ve soguk coktu uzun cekemedim cok acik ucuyor kayboluyor bi yerlerden cikiyor bi anda kapatip tam terasin önünde bitiveriyor videoda görüldügü gibi takla aralari su anda iyi ses tokat gibi tok ilerde dahaiyi olcak insallah babayida ucuruyoduk kuyruk sürttügünü bilirim mermere onunda fotolarini paylastim taklaci güv fotolarinda .... Tesekkürler Kerim Türk

BaDDuA' Alıntı:
İlkinde oynadigi yer oynamasi gerektigi yer ancak 4 5 metre yukarda yüksekten oynuyor ikinci yaptigi yer farkli rüzgar ve soguk coktu uzun cekemedim cok acik ucuyor kayboluyor bi yerlerden cikiyor bi anda kapatip tam terasin önünde bitiveriyor videoda görüldügü gibi takla aralari su anda iyi ses tokat gibi tok ilerde dahaiyi olcak insallah babayida ucuruyoduk kuyruk sürttügünü bilirim mermere onunda fotolarini paylastim taklaci güv fotolarinda .... Tesekkürler Kerim Türk

İnşallah istediğiniz şekle gelir. :evet:

Keyifli uçurmalar

maşallah bendede böyle 5-6 kuş var fakat uçmuyorlar kaldırıyorum kaşıya gidip yatıyorlar çatı çok alcakta belkide ondandır inemedikleri zaman böyle yapıyorlar fişekliyorlar.TÜYÜ KADAR ÖMRÜ OLSUN İNŞ

Berkin kardeşim yorumun için teşekkürler

Teşekkürler

Geçtiğimiz pazar günü bir uçurayım keyif yapayım dedim şahine takıldık, gültepe çeliktepe mecidiyeköy taraflarında besleyenlere allah sabır versin 1 çift şahin var çok organizeler ve kesinlikle affetmiyorlar ... Çok üzüldüm emeklerim şahinin pençelerinde kaldı

Şeref abi sağol ... Ancak videodaki miskiyi geçtiğimiz pazar şahine kaptırdım artık kardeşlerini oynatmaya çalışacağım

BaDDuA' Alıntı:
Şeref abi sağol ... Ancak videodaki miskiyi geçtiğimiz pazar şahine kaptırdım artık kardeşlerini oynatmaya çalışacağım
Kardeşim Canın sağolsun Hiç üzülme , kuş dediğin ''iki kanat bir kuyruk'' yine olur ,hem daha iyisi olur .. Emek verdikçe Allah verir, sen yeter ki iste ve gayret göster. selamlarŞEREF

Kötü günlerde kuşlarını fazla sıkıştırmazsan daha iyi videolar izletebilirsin herkese :) MAŞALLAH

Geri