elemim
Üye
- Ad Soyad
- barış yoleri
- Meslek
- serbest
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ugurk81' Alıntı:Gözlerinin siyahı çok mu iri bana mı öyle geldi... Kuşlar çok güzele benziyor; Ne zamandır beslediğinizi ve oyunları hakkında bilgi verirseniz seviniriz. Paylaşım için teşekkürler...[/quote
S.a siteye yeni kaydoldum ...
Öncelikle Uğur Bey yorumunuz için tesekkürler...
Bazı resimler gece cekildiği için göz ebekleri iri cıkmıs olabilir...
Küçük yastan beri güvercin besliyorum, benim için ilkokul cağlarında başlamıs bir hobi...
Öncelikli şunu belirtmek isterim kuşlarım tek soy değil, sevdiğim abim ve arkadaşlarım sonuncunda benim olan naçizene kuşlardır.Fakat daha sonra Gerek Kendisini gerekte yavrularını izliyerek tatmin oldugum kuşlardır. Oyunlarına gelince standart seviyeyi karsılayabilecek kuşlardır.Asıl amacım eşleştirmeler sonucu yavrularımda verimi artırmaktır.Eğer özel olarak sormak isterseniz burdan cevaplayabilirim...
M.Balkan' Alıntı:ugurk81' Alıntı:Gözlerinin siyahı çok mu iri bana mı öyle geldi... Kuşlar çok güzele benziyor; Ne zamandır beslediğinizi ve oyunları hakkında bilgi verirseniz seviniriz. Paylaşım için teşekkürler...[/quote
S.a siteye yeni kaydoldum ...
Öncelikle Uğur Bey yorumunuz için tesekkürler...
Bazı resimler gece cekildiği için göz ebekleri iri cıkmıs olabilir...
Küçük yastan beri güvercin besliyorum, benim için ilkokul cağlarında başlamıs bir hobi...
Öncelikli şunu belirtmek isterim kuşlarım tek soy değil, sevdiğim abim ve arkadaşlarım sonuncunda benim olan naçizene kuşlardır.Fakat daha sonra Gerek Kendisini gerekte yavrularını izliyerek tatmin oldugum kuşlardır. Oyunlarına gelince standart seviyeyi karsılayabilecek kuşlardır.Asıl amacım eşleştirmeler sonucu yavrularımda verimi artırmaktır.Eğer özel olarak sormak isterseniz burdan cevaplayabilirim...