Mehmet BALKAN/ANTALYA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan elemim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

elemim

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
barış yoleri
Meslek
serbest
İlgi Alanı
Kediler
Mehmet BALKAN

Ekli dosyalar

• DSC01558.webp
    DSC01558.webp
    607.8 KB · Görüntüleme: 1,601
  • DSC01560.webp
    DSC01560.webp
    260.2 KB · Görüntüleme: 1,598
  • DSC01561.webp
    DSC01561.webp
    511.2 KB · Görüntüleme: 1,649
...

Ekli dosyalar

• DSC01565.webp
    DSC01565.webp
    380.1 KB · Görüntüleme: 1,611
  • SDC11056.webp
    SDC11056.webp
    2.6 MB · Görüntüleme: 1,609
  • DSC01562.webp
    DSC01562.webp
    478.6 KB · Görüntüleme: 1,641
Gözlerinin siyahı çok mu iri bana mı öyle geldi... Kuşlar çok güzele benziyor; Ne zamandır beslediğinizi ve oyunları hakkında bilgi verirseniz seviniriz. Paylaşım için teşekkürler...

Kuşların görünüşü güzel, oyunlarınıda görürürz inş.

ugurk81' Alıntı:
Gözlerinin siyahı çok mu iri bana mı öyle geldi... Kuşlar çok güzele benziyor; Ne zamandır beslediğinizi ve oyunları hakkında bilgi verirseniz seviniriz. Paylaşım için teşekkürler...[/quote

S.a siteye yeni kaydoldum ...
Öncelikle Uğur Bey yorumunuz için tesekkürler...
Bazı resimler gece cekildiği için göz ebekleri iri cıkmıs olabilir...
Küçük yastan beri güvercin besliyorum, benim için ilkokul cağlarında başlamıs bir hobi...
Öncelikli şunu belirtmek isterim kuşlarım tek soy değil, sevdiğim abim ve arkadaşlarım sonuncunda benim olan naçizene kuşlardır.Fakat daha sonra Gerek Kendisini gerekte yavrularını izliyerek tatmin oldugum kuşlardır. Oyunlarına gelince standart seviyeyi karsılayabilecek kuşlardır.Asıl amacım eşleştirmeler sonucu yavrularımda verimi artırmaktır.Eğer özel olarak sormak isterseniz burdan cevaplayabilirim...

M.Balkan' Alıntı:
ugurk81' Alıntı:
Gözlerinin siyahı çok mu iri bana mı öyle geldi... Kuşlar çok güzele benziyor; Ne zamandır beslediğinizi ve oyunları hakkında bilgi verirseniz seviniriz. Paylaşım için teşekkürler...[/quote

S.a siteye yeni kaydoldum ...
Öncelikle Uğur Bey yorumunuz için tesekkürler...
Bazı resimler gece cekildiği için göz ebekleri iri cıkmıs olabilir...
Küçük yastan beri güvercin besliyorum, benim için ilkokul cağlarında başlamıs bir hobi...
Öncelikli şunu belirtmek isterim kuşlarım tek soy değil, sevdiğim abim ve arkadaşlarım sonuncunda benim olan naçizene kuşlardır.Fakat daha sonra Gerek Kendisini gerekte yavrularını izliyerek tatmin oldugum kuşlardır. Oyunlarına gelince standart seviyeyi karsılayabilecek kuşlardır.Asıl amacım eşleştirmeler sonucu yavrularımda verimi artırmaktır.Eğer özel olarak sormak isterseniz burdan cevaplayabilirim...

Bilgilendirme için teşekkürler.
Ben eskiden doğudan kuşlar getirttiğimde, bazılarının gözlerinde siyah-cam göz diye isimlendirdiğimiz, üzeri damarlı gibi değişik göz yapılarına sahip kuşlarda gelirdi ve oyunları harikaydı. Soyu üretemeden atmacalara kaptırmıştım. Dedim acaba sizin kuşlarınızın soyuda o tarz doğu kuşlarına dayanıyorsa oyunları hakkında bilgi edinme ihtiyacı hissettim. Boz dumanlılarının çizgileri ve renkleri baskın bir şekilde belirgin durumda(silik değil), sanırım kuşlarının soyunu bozmadan aynı renkleri vurmuşsun. Bu kadar standartını koruyan(renk olarak) kuşları piyasada bulmak zor. Antalya'daydınız galiba, iyi güneş almalarıyla da alakalı olabilir. Sağlıkla-huzurla beslemenizi-uçurmanızı dilerim.

Alımlı kuşlar maşallah Göze hitap ediyorlar .. .. selamlarŞEREF

Selam Mehmet Kardesim,

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle,maasallah kuslariniz da gayet güzeller güle güle besleyin insaallah.

BOZOGLU

Kuscular.Org ´a üye oldugunuz icin Tesekkür ederiz.

Umarizki bizimle beraber Kaliteli ve Seviyeli bir cok Konuya imza atarsiniz ve bizimle gecirdiginiz zamandan pismanlik duymazsiniz. Bütün Kuscular.Org ailesi olarak sizi saygiyla selamliyoruz.

Aramiza hosgeldiniz,hosca vakit gecirmeniz dileklerimle,maasallah kuslariniz da gayet güzeller güle güle besleyin insaallah.
Çok sagol tahir abi bu aile ortamına beni de kabul ettiginiz için öncelikle ben size müteşekkirim. Elbette siz büyüklerimizle kaliteli konulara imza atmak isterim ki onun için buradayım cok sagol abi saygı bizden.

s.a kuşlarınızım maşşallahı var allah gönlünüzce uçurmayı nasip etsin inşallah paylaşım için teşekkürler.

Selamun aleyküm Maşallah çook güzel kuşlar rabbim hayırlısıyla beslemeyi nasi etsin Selametle.

selamunaleykum
masallah cok guzel duruyorlar huzurla beslemenizi dilerim
baris tesekur ederim bu guzel kuslarin resimlerini bizimle paylastigin icin
saygilarla ferhat

Geri