mehmet şimşek oynar foto

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 03deniz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

03deniz

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
MUSTAFA SARA
Meslek
Polisomnografi Teknisyeni
İlgi Alanı
SELAMLAR AFYONKARAHİSAR'DAN MEHMET ŞİMŞEK ARKADIŞIMIZA AİT OYNARLARINDAN BİR KAÇ KARE

Ekli dosyalar

• CIMG7166.webp
    CIMG7166.webp
    636.1 KB · Görüntüleme: 1,997
  • CIMG7189.webp
    CIMG7189.webp
    619.4 KB · Görüntüleme: 2,032
  • CIMG7187.webp
    CIMG7187.webp
    665.2 KB · Görüntüleme: 2,006
DEVAM

Ekli dosyalar

• CIMG7193.webp
    CIMG7193.webp
    663.7 KB · Görüntüleme: 2,012
  • CIMG7195.webp
    CIMG7195.webp
    667 KB · Görüntüleme: 2,040
  • CIMG7197.JPG
    CIMG7197.JPG
    1,013.1 KB · Görüntüleme: 2,016
MAŞALLAH MAŞALLAH.Abim Bu Sitedeki Gördüğüm Kadarıyla En İyi Oynarcı Sizsiniz.Allah Nazardan Saklasıın.

LARK' Alıntı:
MAŞALLAH MAŞALLAH.Abim Bu Sitedeki Gördüğüm Kadarıyla En İyi Oynarcı Sizsiniz.Allah Nazardan Saklasıın.

YOK BE GÜLÜM YUKARIDAKİ OYNARLAR BİR ARKADAŞA AİT, ZATEN ''EN İYİ OYNARCI'' OLMA GİBİ BİR NİYETİM YOK BENİM OYNARLARIM UÇUN BU BANA YETER TABİ ARADA MAKARA YAPAN ÇIKARSA TATINDAN YENMEZ O AYRI BİR ZEVK SİMDİ MAKARA YAPAN OYNAR BULMAK ÇOK ZOR.. (ELİME GEÇENLERİDE BİR BİR YAZIK ETTİM) TEKRAR SELAMLAR...

kuşlar güzel maşallah. fakat dikkat ettim, afyon yöresinde beslenen oynarlarda kafa, göz, gaga güzelde, bana fazla boyunlu ve sallı kuşlar gibi geldi. yanlış anlaşılmasın herkesin kendi zevki fakat oynar standartlarına pek uymuyor gibi.

eraann1' Alıntı:
kuşlar güzel maşallah. fakat dikkat ettim, afyon yöresinde beslenen oynarlarda kafa, göz, gaga güzelde, bana fazla boyunlu ve sallı kuşlar gibi geldi. yanlış anlaşılmasın herkesin kendi zevki fakat oynar standartlarına pek uymuyor gibi.

MAŞALLAH GÜLE GÜLE BESLEYİN.. :evet:

Geri