MEHMET UYGUN'a teşekkür

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umut coşkun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
preview.umut-donek.webnode.com.tr
Ad Soyad
Umut COŞKUN
Meslek
Bankacı
İlgi Alanı
Seçiniz
Selamlar

Arkadaşlar öncelikle sitemizin kurulumunda emeği geçen herkeze teşekkürler güvercin paylaşımlarından çok dostluklara vesile olduğu için,burada birbirinden güzel insanlarla tanıştım ve kendileriyle görüşme imkanım oldu,bunlardan birisi de MEHMET UYGUN hocam kendisi 1 çift 12 kuyruk oynak hediye vermek için afyondan denizliye yanıma gelmiş ve bunların yanında birde arap bıçaklı dolapçı ve karaakbaş dönek getirmiş kendisinin verdiği hediyelere gözüm gibi bakacağımdan emin olmasını isterim ve çok çok teşekkür ederim...

saygılar,sevgiler

umut coşkun
DENİZLİ

güzellikler paylaşılmalıdır kardeşim.güle güle besle inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz hergeleler.

muygun' Alıntı:
güzellikler paylaşılmalıdır kardeşim.güle güle besle inşallah yüzümüzü kara çıkarmaz hergeleler.

Kafa yönünden yüzünü kara çıkarmıycakları kesin hocam 12 kuyruklunun birinin kanadını bantlamayı unutmuşum hava kararana kadar uğraştırdı beni valla deyus kümese girmedi elimle yakalayıp kattım...

KAÇMAZ BİZDEEN .YAŞA AMİRİM.VAR MI? KAÇMAK. :heyo:

Ekli dosyalar

• hareketli-bayrak-donen[1].gif
    hareketli-bayrak-donen[1].gif
    74.3 KB · Görüntüleme: 1,575
kafa sağlamdır da.ben oyunu kastetmiştim kardeşim.ilk yavrular onlar.babalarının oyunları çok iyi fakat anaları dediğim gibi çolak uçamıyo.oyununu görmedim söylenene göre oynarken vurup kırmış kanadını.ama arap bıçaklı garantili

muygun' Alıntı:
kafa sağlamdır da.ben oyunu kastetmiştim kardeşim.ilk yavrular onlar.babalarının oyunları çok iyi fakat anaları dediğim gibi çolak uçamıyo.oyununu görmedim söylenene göre oynarken vurup kırmış kanadını.ama arap bıçaklı garantili

oyun stilleri nasıl hocam

babaları sağlı sollu çapraza ve aşağıya dikine geliyor bazen de karşıya doğru tek tek vuruyo.

Geri